TERMÉK INFORMÁCIÓK

Abban az időben, amikor az emberek fényt keresnek a sötétségben, egy napistennő előkészíti az utat egy csodás, de igaz sors felé.
Tökéletes harmóniában van a teste és lelke, készen áll arra, hogy dicsőséggel, nagylelkűséggel és jóindulattal árassza el a körülötte lévő világot.
Elhozza éltető erejét és szépségét egy kopár bolygóra aranyvirágával, mint egy gyógyító ajándékot a világnak és egyetemes felhívást minden nő számára.


Az isteni virágos orientális fás parfüm, az Alien Goddess a nőiesség és a remény szent ígérete.
Az izzó és nagylelkű napos ölelés, a MUGLER új női illata egy misztikus világot idéz fel, amely megígéri, hogy megváltoztatja a figyelemre méltót.


EGY ISTENI NAPOS VIRÁGCSOKOR

#
#
#

RAGYOGÓ KINYILATKOZTATÁS

CSODÁLATOS KINYILATKOZTATÁS

TTUDATOS KINYILATKOZTATÁS

Az első jegyek pezsgő olasz Bergamott esszenciát takarnak. A váratlan Kókusz túladagolásával párosítva az illat azonnal vakító fényrobbanást bocsát ki. A Bergamott-Kókusz duó a vizes, zöld, gyümölcsös jegyek kombinációjává virágzik, hogy megnyugvást és lelki békét hozzon.

Az Alien Goddess szívében a Spanyol Jázmin és a Kunkor mélyen érzéki és nőies fúziója található. A Mugler számára készített Spanyol Jázmin minden eddiginél erősebb, modernebb és káprázatosabb. A Kunkor levelei bágyadtan nyúlnak a napba, hogy jobban elnyeljék sugarait, lágy, krémes jegyeket szórva.

Az Alien Goddess hosszantartó jegyei az addiktív madagaszkári Bourbon Vanília végtelen útvonalai, a Kasmírfa vibráló és fás intenzitásával felnagyítva. Fenntartható gazdaságból származván, a Vanília hüvelyeket értékes infúzióvá alakítják át, amely az eredeti vanília tökéletes felerősítése egy intenzív és tartós elixír érdekében.


#

EGY NAPOS VIRÁGCSOKOR

#
#
#

PEZSGŐ OLASZ BERGAMOTT ESSZENCIA

KÁPRÁZTATÓ SPANYOL JÁZMIN SZUPERINFÚZIÓ

FENNTARTHATÓ BOURBON VANÍLIA PRÉMIUM INFÚZIÓ


EGY ÉRTÉKES ARANY TALIZMÁN

#
#
#

EGY LENYŰGÖZŐ MISZTIKUS ISTENNŐ

#
#
#

összetevők

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER / EAU, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, HYDROXYCITRONELLAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HEXYL CINNAMAL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, COUMARIN, LIMONENE, CITRONELLOL, METHYL ANTHRANILATE, GERANIOL, CITRAL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, BENZYL BENZOATE. CODE FIL: B275647/2 CODE FORMULE: 2042172 05

Le liste degli ingredienti dei prodotti del nostro brand vengono regolarmente aggiornate, Ti invitiamo quindi a leggere la lista che trovi sulla confezione del prodotto per assicurarti che gli ingredienti siano adatti al tuo utilizzo personale.