TERMÉK INFORMÁCIÓK

Izia – a rózsák ragyogásával és frissességével

Kivételes, mint a rózsa, érzéki, mint egy kert, elbűvölő, akár egy mestermű.

Az illat élő, kézzelfogható, energiától duzzadó és tartós. A nők minden generációjához szól, az illata érzéki és varázslatos.

Izia, kiejtve Ijia az Izabell név lengyel becézett neve. Az illatot az az érzés ihlette, amikor egy rózsákkal telt kerten végigsétálunk. Isabelle d’Ornaro, a Sisley márka alapítójának feleségének kedvenc virága a rózsa, és a kertjét rózsákkal, cédrussal töltötte meg.
Ha röviden jellemezzük az illatot, egyedi, megszelidíthetetlen, mint a Kis Herceg rózsája. Izia érzéki és bátor, mint egy rózsafürdő.

Fejjegyek:

Fehér bergamot frissessége és rózsabors

Szívjegyek:

D’Ornaro rózsáinak elegáns és természetes karaktere

Angyalgyökér

Alapjjegyek:

Pézsma, cédrus, borostyán

A doboz eleganciát és érzékiseget sugároz. A név egy arany sávban található, mely egy művész ecsetvonására emlékeztet bennünket.

Az üveg a rózsa színében pompázik, arany csillámlással kiegészítve, azt az érzést keltve, mintha két egyedi üveg találkozna egymással egy művészi szoborban. Az üveget a lengyel szobrászművész, Bronislaw Krzysztof tervezte.

összetevők

ALCOHOL DENAT., FRAGRANCE (PARFUM), WATER/EAU (AQUA), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, TRIS (TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, YELLOW 5 (CI 19140), RED 4 (CI 14700), BLUE 1 (CI 42090), CITRONELLOL, LIMONENE, L