TERMÉK INFORMÁCIÓK

CHRISTIAN DIOR
Dior Homme Eau de Toilette

A Dior Homme Eau de Toilette lebilincselően erőteljes és kellemesen friss. A Dior Homme intenzíven fás illata körbelengi viselőjét, és tartós, férfias hatást kelt. Azoknak akik, akik nemcsak erejük, de gyengédségük miatt is férfiasak. Nyers, kézzel megmunkált fa, a Diortól.
Egy új, férfiasan érzéki illat a megmunkált és a nyers fa polifóniájával. Finom, fás szívjegyek az atlaszcédrus férfiasságával és a kaszmerán melegségével. Merész, mégis érzéki illatot hagy a bőrön. Most még érzékibb, kifinomultabb és stílusosabb, mint valaha: a Dior Homme üvege modern dizájnnal éledt újjá. Akár egy szépen kidolgozott felsőtest; erőt és férfiasságot sugároz. Egy könnyű, kristálytiszta üveg; az örök elegancia.
Az egyszerűség megtestesítése – egy üveg, amely felfedi a parfüm szépségét. A Dior Homme üvege stílusos, kecses és modern dizájnnal éledt újjá. Könnyű, kristálytiszta üvegével ez a szépen kidolgozott darab az igazi és egyszerű elegancia hírnöke, amely egyetlen feladata a parfüm szépségének kiemelése.
A pacsuli teljes és körülölelő szívjegye tartja össze a kompozíciót, és a bőrön érzéki táncot lejt a fás jegyekkel.

„Az új Dior Homme illata egyértelműen férfias, mégis finom, érzéki jegyeket hagy a bőrön. A modern férfi portréja.”- François Demachy, a Dior parfümkészítője

Tegye tartóssá a Dior Homme Eau de Toilette illatát a Dior Homme rituáléval:
1. Keltse életre érzékeit a Dior Homme tusfürdő frissítő jegyeivel!
2. Puhítsa bőrét a Dior Homme borotválkozás utáni balzsammal!
3. Frissüljön fel a Dior Homme dezodor spray-vel!

összetevők

#13837/A ALCOHOL ? PARFUM (FRAGRANCE) ? AQUA (WATER) ? LIMONENE ? ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE ? HYDROXYCITRONELLAL ? LINALOOL ? HEXYL CINNAMAL ? CITRONELLOL ? DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE ? BHT ? BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ? ETHYLHEXYL SA