TERMÉK INFORMÁCIÓK

GUCCI BLOOM EAU DE PARFUM

Bemutatjuk a Gucci Bloomot. Egy merész illat, mely hatalmas, virágokkal és növényekkel teli kertbe repít és mely a nők hitelességét, életerejét és sokrétűségét ünnepli.

A parfüm nevéhez hasonlóan kibontakozó illatot Alberto Morillas mester parfümkeverő készített Alessandro Michele irányításával. A természetes tubarózsa és a jázmin váratlanul gazdag fehér virágillatot hagy a bőrön. A rangoon egy olyan kúszónövény, amely virágzáskor megváltoztatja a színét és a peremén gyengéd árnyalat keletkezik.

Alessandro Michele első női illata Dakota Johnson, Hari Nef és Petra Collins főszereplésében kerül bemutatásra. Tánc, séta, szabadságból és életerőből eredő öröm: ez a trió testesíti meg a Gucci új vitalitását, a Gucci Bloomot. Glen Luchford filmje a gazdag fehér virágillat átalakító természetét is kiválóan ábrázolja: ahol a városi séta egy színes és változatos, virágokkal és növényekkel teli kertté változik.

A lakkozott négyzet alakú üveget vintage rózsaszínű árnyalat, valamint bordázott, fekete keretben található Gucci címke fedi. A külső kartondobozt belülről és kívülről növénygyűjtemény borítja - vörös-fehér toile de Jouy levélnyomat, cseresznyeágak és virágok fekete keretben.