TERMÉK INFORMÁCIÓK

#

GUCCI BLOOM EAU DE PARFUM

Bemutatkozik a Gucci Bloom merész kisugárzású illata, amely buja, virágokkal teli kerteket idéz és a nők eredetiségét, vitalitását és sokszínűségét ünnepli.


A GUCCI BLOOM TÖRTÉNETE

Az Alessandro Michele elképzelése alapján megalkotott első illat, a Gucci Bloom Eau de Parfum aromavilágát az eredetiség, illetve az én szabadsága ihlette.

#

A Gucci Bloom illatok a Ház modern filozófiája jegyében a vitalitást és sokszínűséget ünneplik és azoknak valók, akik megízlelik az élet valódi ízét, hogy személyiségüket kiteljesítve virágozzanak.


AZ ILLAT#

Eredetisége a természetes, minőségi összetevők koncentrált összetételében rejlik. Illatjegyei a virágok gazdag aromáiként bontakoznak ki és a hozzáadott összetevők egyedülálló jegyei új illatélményt teremtenek.


A DIZÁJN

A klasszikus púderrózsaszín árnyalatú, lakkozott, szögletes üvegen a Gucci bordázott, fekete keretű címkéje látható. A papírdobozt kívül-belül a Toile de Jouy Ház mintázata, a piros-fehér színű Herbarium borítja, amelyet feketével körvonalazott levelek, cseresznyeágak és virágok tarkítanak.

#

A KAMPÁNY

Az új Gucci Bloom illatkampány misztikus, ősi tájakra repít és az álmok kertjének négy nőalakjáról mesél. A főhősök lenyűgöző, bájos nők: Anjelica Huston, Florence Welch, Jodie Turner-Smith és Susie Cave, akik az álomszerű sorozatban találkoznak egymással.

#

összetevők

Alcohol Denat, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Bht, Linalool, Benzyl Alcohol, Cinnamal, Hydroxycitronellal, Citronellol, Geraniol, Eugenol, Isoeugenol, Farnesol, Benzyl Benzoate, H