TERMÉK INFORMÁCIÓK


NOMADE EAU DE PARFUM NATURELLE

 


#
#
#

 

JÁZMIN

Egyiptomi jázmin, amelyet napfelkeltekor kézzel szedtek és etikus forrásból származik.

 

DATOLYA ÖSSZHANG

A datolya összhangja simaságot ad hozzá a jázmin végtelen eleganciájához.

 

VANÍLIA

A vanília biztosítja a meleg, függőséget okozó alapillatot.

  Az idegen tájak vonzereje által vezérelve, a nomád nő új horizontok, új találkozások felé szárnyal. A Chloé Nomade egy új illatutazás az értelmet és hitelességet kereső nő számára.
A Nomade Eau de Parfum Naturelle új illatterületet hoz létre: egy napfényes jázminillatot.
A 100%-ban természetes eredetű Nomade Eau de Parfum Naturelle illat egy nőies és függőséget okozó parfümös víz, amely új illatutazásra viszi Önt.A jellegzetes Nomade üveg a természet által inspirált okkersárga színt kapta. Az üveg nyakára egy zsinór van kötve, amely az utazások és az egymást követő találkozások során létrejött kötelékeket jelképezi. Ez a jelképes motívum az üvegbe is bele van vésve. 


EGY ILLAT, AMELY A TALÁLKOZÁSOK SZÉPSÉGÉT ÜNNEPLI

 


2022-ben a Chloé Nomade Naturelle Eau de Parfum illat a Marie Claire Award eseményén bezsebelte A legjobb bio- és/vagy natúr parfüm kategória zsűri díj nyertese címet.

A Nomade nő magabiztos és inspiráló. Utazásai által válik nyitottá az őt körülvevő világ szépségeire és különbözőségeire. Az újonnan átélt kalandok és élmények által képes megvalósítani önmagát. Így válik egyre nyitottabbá, boldogabbá és ezáltal tud kiteljesedni. A Chloé Nomade Eau de Parfum Naturelle illat a kultúrák keveredését, találkozások és költészetét ünnepli. Egy nőies és addiktív romantikus parfüm.
Caroline Dumur parfümőr alkotásában a napkeltekor kézzel szedett egyiptomi jázmin időtlen eleganciája a vanília és a szantálfa meleg akkordjaival találkozik, melyek az illatnak addiktív alapot adnak.
Az illat vegán, valamint 100%-ban természetes eredetű összetevőkből, természetes eredetű alkohollal és vízzel készült. Az emblematikus Nomade illatüveg a természet ihlette aranyló okkersárga árnyalatban játszik. Az üvegen található emblematikus szalag most fonatként jelenik meg, mely az utazások és az egymást követő találkozások során létrejött kötelékeket jelképezi. Ez a szimbolikus minta az üvegen körbe, gravírozott formában is megjelenik. A fenntarthatóság érdekében az üveg 15%-a, és a doboz 40%-a újrahasznosított és újrahasznosítható anyagokat tartalmaz.

2022-ben a Chloé Nomade Naturelle Eau de Parfum illat a Marie Claire Award eseményén bezsebelte A legjobb bio- és/vagy natúr parfüm kategória zsűri díj nyertese címet.

Illatcsalád: gourmand-virágos
Fejjegy: jázmin
Szívjegy: datolya
Alapjegy: vanília

összetevők

ALCOHOL DENAT.,AQUA/WATER/EAU,PARFUM/FRAGRANCE,UNALOOL,LIMONENE,GERANIOL,COUMARIN,EUGENOL,CITRAIL,BENZYL ALCOHOL,BENZYL BENZOATE