TERMÉK INFORMÁCIÓK

#

A CHLOÉ ROSE NATURELLE INTENSE ILLATA FENNTARTHATÓBB CSOMAGOLÁSBAN ÉRKEZIK

A Chloé bemutatja Rose Naturelle Intense illatát, amely 100%-ban természetes eredetű illatanyagokat, alkoholt és vizet tartalmaz. Semmi mást. Ez az utántölthető, vegán parfüm mesterséges színezékek nélkül készült. A Rose Naturelle Intense fás-rózsás illatú eau de parfum, szívillatként organikus rózsaillattal. A kisebb környezetterhelés jegyében 150 ml-es újratölthető változatban is kapható.

 
#
#

Ha a 100 ml-es Chloé Eau de Parfum üvege kiürült, csavarja le az üveg pumpás tetejét. Csavarja rá a 150 ml-es utántöltő palackot közvetlenül az üveg nyakára. Amikor az üveg feltöltődött, a feltöltés automatikusan leáll. Fogja meg a fehér kupakot, és csavarja le az utántöltő palackot.


#

ROSE NATURELLE INTENSE
A 100%-BAN TERMÉSZETES EREDETŰ ILLAT

 


 


Az édes és friss bergamott a kompozíció első jegye. Ezt követi a tiszta és könnyű narancsvirágolaj, finom utalással a virágszirmokra; majd az organikus rózsa nemes és kifinomult esszenciája következik. Az alapjegyet adó krémes szantálfa teljességet kölcsönöz, a csipetnyi cédrus pedig időtlen eleganciával mélyíti el az illatot.

 #
#
#
#

 

Fejillat
Friss bergamott

 

Szívillat
Organikus rózsa

 

Alapillat
Továbbhasznosított tölgyfa

 

összetevők

Alcohol Denat., Aqua/Water/Eau, Parfum/Fragrance, Citronellol, Limonene, Linalool, Geraniol, Coumarin, Citral, Eugenol, Benzyl Alcohol, Farnesol.