TERMÉK INFORMÁCIÓK

Phyto Cernes Eclat

 

Phyto-Cernes Eclat korrektor a sötét karikák ellen. Ultra tiszta pigmentjeinek köszönhetően azonnal elfedi a sötét karikákat, miközben a vörös szőlő, az Arnica és a ginkgo biloba, a koffein, a szója peptid kivonat és a zsurló kivonat révén csökkenti a duzzanatot és a fáradtság jeleit, például a szem alatti táskákat. Fém masszázshegye azonnali, hűvös dekongesztáló hatást eredményez, ecsete pedig testreszabott alkalmazást tesz lehetővé. Rugalmas, krémes formulája biztosítja az egyszerű alkalmazást, a természetes megjelenést és a hosszantartó hatást.

 

Model


Before&After

Eredmények:

Láthatóan kisimítja a ráncokat és a finom vonalakat, miközben fokozza a szemkörnyékének szépségét. Napról napra a Phyto-Cernes Eclat segít jelentősen csökkenteni a szem alatti táskák méretét. A sötét karikák eltűnnek, a sötét területek világosabbá válnak, és a szemkörnyék duzzanata csökken.

 

Alkalmazási tippek:

Könnyű mozdulatokkal vidd fel a fémhegy segítségével a szemkontúrra a hűvös dekongesztáló hatás érdekében. Ezután vidd fel a Phyto-Cernes Eclat-ot ecsettel vagy az ujjbegyeddel kopogtatva a belső szemtől a külső szemzugig. Rendszeresen mosd le az ecsetet szappannal és vízzel, majd hagyd megszáradni.

 

 

#

összetevők

ALUMINUM HYDROXIDE, *******, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, BISABOLOL, BUTYLENE GLYCOL, *******, CI 77492, CI 77499, *******, DAUCUS CARROTA SATIVA (CARROT) ROOT EXTRACT, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, EQUISETUM ARVENSE EXTRACT, *******, GINKGO BILOBA LEAF