TERMÉK INFORMÁCIÓK

A Phytobuste + décolleté az új intenzív feszesítő, hogy megőrizhessük a keblek és a dekoltázs szépségét és fiatalosságát. A keblek és a dekoltázs bőre igen vékony és érzékeny terület, melyek a nők különböző életszakaszaiban erőteljes érintettek. Az életkor előrehaladtával az irha veszít feszességéből és struktúrájából. Az ilyenformán kevésbé támogatott szövet veszít tartásából és vízháztartásából, a dekoltázs bőre hajlamosabbá válik a ráncosodásra, gyűrödésre. Annak érdekében, hogy a kebleket szebbé és a dekoltázst simábbá tehessük, a SISLEY kutatói kifejlesztették a Phytobuste + dekolleté terméket, amely három főhatást egyesít: 1. Azonnali feszesítő hatás: zabmagok kivonata simítja a dekoltázst és azonnal nagyobb feszességet ad a bőrnek, a keblek is pár perc leforgása alatt simább és feszesebb érzést keltenek.

A Phytobuste + decolleté átfogó textúrája erősíti ezt az azonnali lifting-hatást. 2. Hosszantartó feszesítő hatás: az új feszesítő fitokomplexum az ázsiai gázló és a dió kivonatára támaszkodva hozzájárul a bőr rugalmasságának javásához. Ezzel párhuzamosan a rozskivonat jótékony hatással van az irha* mechanikus ellenállóképességére a nehézségi erővel szemben és a bőrnek feszességet és szilárdságot biztosít. 3. Nedvességgel és alapanyagokkal látja el a bőrt: Karitévaj, napraforgó olaj és növényi eredetű glicerin szépítik a bőrt. A finom, könnyű textúra ideális a kebel lágy maszírozására és kellemesen frissító érzést nyújt a termék használatakor. A készítmény gyorsan beszívódik, utána azonnal fel lehet öltözni. *a hatóanyagok in vitro tesztje.

összetevők

WATER/EAU (AQUA), GLYCERIN, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, BUTYLENE GLYCOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, GLYCERYL STEARATE CITRATE, PVP, VP/HEXADECENE COPOLYMER, TOCOPHERYL ACETATE, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL