Ön itt van most: / Blog / Paco Rabanne / Paco Rabanne - Black XS L.A.

Paco Rabanne - Black XS L.A.

Black XS Los Angeles

Egyensúly, praktikum, extravagancia és technika… Minderre együttesen volt szükség – azaz egy művészre, egy igazi varázslóra – aki mindezen képességek birtokában képes volt forradalmasítani a divatot a hatvanas évek közepén.

Eredetileg építésznek tanult, de a tervezés vált igazi szenvedélyévé. Avant-garde parfümör, aki első illatát 1969-ben alkotta meg. Paco Rabanne kiállta az idő próbáját és folyamatos újításokkal jelent meg a parfümök világában az évtizedek során.

Mindez bizonyítja, hogy a jól ismert fémesen csillogó ruhák tiszta geometriai vonalait sikerült az illatokban megjeleníteni.

A frankofil spanyol építészet terén szerzett tudását egy birodalom felépítésében kamatoztatta, amely fémesen csillog és finom illatok lengik körül.

Ma, több mint négy évtized elteltével még mindig hallhatjuk, ahogyan a fémes ruhák megcsörrennek a bőr érintésekor, és érezhetjük a ruhákkal és parfümökkel átszőtt történet illatát. 

 

Black XS zenei hatások

Több mint húsz évvel ezelőtt az ’XS’ megjelenésével egy dinasztia született. Tíz évvel később a Kasabian, The Libertines, Franz Ferdinand és a Razorlight egy-egy, az együttes nevét viselő albumot adott ki, amelyek azonnal klasszikussá váltak.  

Ekkor született a ’Black XS’, majd két évvel rá a női párja, a ’Black XS for her’. Ez az illatpáros hamarosan eggyé vált a rock’n’roll szellemiségével. 2005 óta a Black XS rendkívüli népszerűségnek örvend a zenei világban, világszerte rock fesztiválok állandó kísérője, összehangolja a rajongókat imádott sztárjaikkal…

2014-ben producerként debütált a ’Black XS Records’, amely a jövő fiatal zenei tehetségeit kutatta fel és adott számukra bemutatkozási lehetőséget.  Ennek a nagyszerű rock’n’roll ötletnek köszönhetően 2014-ben és 2015-ben tíz zenekar két albumot készíthetett, amelyeken legendás számok szerepeltek.  

2016-ban a ’Black XS’ stafétát a rockzene két fiatal tehetsége vette át: a vad és szenvedélyes Sky Ferreira és az energikus, vagány Gabriel-Kane Day-Lewis, akik ketten kalandos vállalkozásba fogtak: a játék neve „Rock on!”.  

 

Black XS L.A – A történet

Lépj Los Angeles izzó aszfaltjára, érezd a közeli sivatag talpad alól áradó forróságát. Nézz fel, pihentesd tekinteted a pálmafákon, ahogyan élénkzöld koronáit lengeti a lágy szellő.  Merülj el a határtalan égbolt kékségében. Lassan megszűnik körülötted a világ, és átadod magad a végtelenség érzésének.

Los Angeles színe, illata és stílusa rendkívül egyedi. Színpalettája vibráló és dinamikus: az óceán csillámló kéksége, az utak fakó koptatott szürkéje, a nap, amely reggel halovány sárga, délben a perzselő tűz színét idézi, naplementekor pedig narancs színben pompázik.

Description: S:\Puig Marketing\PR\SAJTÓANYAGOK, mini leírások - friss\2016 új bevezetések\8. PR Black XS California\Paco Rabanne Black XS L.A. - sajtóanyag (Primőr Kft.)\GENERIC VISUALS\BEHIND THE SCENE\LOW RESOLUTION\PACO RABANNE_BLACK XS LA_GENERIC_BTS 3.jpgRendkívül gazdag illatvilág: a mexikói éttermek pikáns fűszerei, az óceán aromája Venice Beachnél, a májusban virágzó zsakaranda fák, a nyár derekán vöröses lila színben pompázó murvafürt édes illata, a tikkadt hegyek földjének szomjas sóhajtása.

Stílusa változatos: Beverly Hills oszlopos épületei, színes forgataga; Silver Lake nyugalma, ahol szakállas férfiak kockás ingben gördeszkáznak a Sunset Boulevardon; sportos Venice Beach, ahol a szörfösök felhörpintenek egy gyümölcskoktélt, mielőtt nekivágnak a hullámoknak.

Los Angeles sokak álma, megtestesíti a szabadság érzést, amely egyben a Black XS meghatározó eleme.

 

 

 

Black XS L.A. for her – női illat

Az új limitált kiadásban kapható illat rendkívül biztos és érzéki alapokkal bír: ínyenc vanília, varázslatos ámbra, földes-fás jegyek. A Black XS L.A. szívjegyei a híres nagyböjti rózsa (hunyor) és az orchidea gyengédséget sugallnak, majd egyfajta kontrasztként megjelenik a rum, mint alapjegy egzotikus és mámorító illatával.

A fejjegy meghatározói a finom kókuszvíz, az élénk vörös áfonya és a keserű narancs,  melynek vastag kérge éppen ellenpólusa a tamarindusznak puha levelének.

Az ellentétek varázslatos vonzása, a szerelem és rock egymásra találása határozza meg karakterét.

 

Black XS L.A. for him – férfi illat

Most pedig képzelje el az érzékenység és a rock ’n’ roll találkozásából született illat férfi párját. A Black XS L.A. for him kristályos- ásványi alappal bír, amelynek a fahéj (szívjegy) kölcsönöz lágyságot.   

A fejjegy meghatározói a napsütötte floridai narancs, amely dinamikus, pezsdítő és kirobbanó felütést ad az illatnak, míg a muskotályzsálya érzékiséget és tartást garantál.  

Komplexitásra épülő illat, az ásványi alapot és napfényben tündöklő frissességet ötvözi a határozottan férfias textúrák erejével.

 

 

 

 

SISLEY
Margot&Tita
Mark Face And Body
Agent Provocateur
Clean
Zoella
K-Beauty
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH
Rexaline
OHK!
Dunhill