background image
Üzletkereső

Találd meg a tökéletes alapozót

Ragyogó, hosszantartó, öregedésgátló, hidratáló, véd a külső hatásokkal szemben

A Sisley egy különleges bőrápolóval gazdagította minden alapozóját, hogy minden szépségápolási problémára megoldást nyújtson. Ennek eredményeként a csúcstechnológiás formulák alkalmazása során azonnal gyönyörű bőrt varázsol. Fedezd fel Te is.

ELŐNY: ÖREGEDÉSGÁTLÓ

Az öregedés első jeleinek csökkentésére a Sisley Research kifejlesztette a Sisleÿa Le Teint. Ebben a formulában a smink és a bőrápoló egy kivételes öregedésgátló alapozóban egyesül, amely simává, ragyogóvá és láthatóan fiatalabbá teszi az arcbőr.

VÁSÁROLJ MOST

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki feszesebb bőrre vágyik egy öregedésgátló alapozó előnyeivel.

Mi a végeredmény?

Ragyogó arcbőr, amely láthatóan fiatalabbnak tűnik. A Sisleÿa kollekció híres, aktív összetevőinek beépítésével sikeresen ötvözi az azonnali fiatalító sminket a látható öregedésgátló előnyökkel és az egész napon át tartó hatással.

Öregedésgátló Selymesen ragyogó végeredmény Könnyű fedés
FEDEZD FEL AZ ÖSSZES ÁRNYALATOT

ELŐNY: RAGYOGÓ ÉS VÉD A KÜLSŐ HATÁSOKKAL SZEMBEN

A szennyeződések károsítják a bőr szépségét kívül és belül egyaránt. A Phyto-Teint Ultra Éclat egy hosszan tartó folyékony alapozó, bőrápoló hatóanyagokkal dúsítva, amely hidratálja a bőrt, megóvja a szennyeződésektől és ragyogóvá varázsolja.

VÁSÁROLJ MOST

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, akinek fakó az arcbőre és természetes ragyogást szeretne.

Mi a végeredmény?

A Phyto-Teint Ultra Éclat azonnal kisimítja a bőrt, miközben megóvja a a külső szennyeződéstől. „Lágyfókuszú” púderei megfogják és minden irányba szórják a fényt, hogy elfedjék a fáradt arcvonásokat, és ragyogó arcbőrt garantáljanak, amely akár nyolc órán keresztül is tart.

Védelem a külső környezeti hatásokkal szemben Bársonyosan ragyogó végeredmény Közepesen erős fedés
FEDEZD FEL AZ ÖSSZES ÁRNYALATOT

ELŐNY: HIDRATÁLÁS

Az egész napon át tartó egészséges ragyogás érdekében a Sisley kifejlesztette a Phyto-Hydra Teint, a színezett bőrápolók új generációját, amely hidratálja, védi és javítja a bőrt, anélkül, hogy besárgulna.

VÁSÁROLJ MOST

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki szereti a természetes megjelenést és értékeli a minimalista szépségápolási rutint.

Mi a végeredmény?

Egyetlen lépésben a Phyto-Hydra Teint nem kevesebb, mint hét smink- és bőrápoló előnyt biztosít a bőrnek. Átlátszó formulája kiegyenlíti a bőrt és korrigálja azt az azonnali, egészséges ragyogás érdekében. A bőr hidratált és védve van az UV sugaraktól és a szennyeződésektől. Ez a tökéletesítő termék az arcbőrt igazán ragyogóvá varázsolja.

"Hidratálás Természetes végeredmény
Nagyon könnyű fedés"
FEDEZD FEL AZ ÖSSZES ÁRNYALATOT