background image
Üzletkereső

KÉSZÜLJ AZ ÜNNEPEKRE

A VALENTINO IKONIKUS, PÁROS ILLATAIVAL!BORN IN ROMA PINK

BORN IN ROMA PINK

A Born in Roma Donna női illatban egyesül a jázmin trió sokszínűsége és a Bourbon vanília gazdagsága, így egy hihetetlenül kifinomult és különleges illatot létrehozva, melynek a ragyogó, fás akkordok adnak egy igazán vagány csavart. A Born in Roma Uomo egy modern, aromatikus férfi illat. Az ikonikus couture Valentino illatban megjelennek az aromás zsálya és a füstös vetiver jegyek, melyeket az ásványi só és a fűszeres gyömbér akkordok tesznek teljessé.

FEDEZD FEL

AJÁNDÉK VÁSÁRLÁSOD MELLÉ

Vásárolj online bármilyen, legalább 50 ml-es Valentino illatot, és megajándékozunk egy Valentino női vagy férfi illatminiatűrrel.*

AJÁNDÉK VÁSÁRLÁSOD MELLÉ

*Az ajánlat 11.20-tól a készlet erejéig érvényes, és más akcióval nem összevonható.

BORN IN ROMA INTENSE

A Born in Roma Donna Intense illatban lévő jázmin trió kihangsúlyozza a vanília jegyeket, amelyek a benzoin akkordokkal egyesülve egy hihetetlenül ragyogó, krémes, mégis erőteljes és modern virágos ösvényt tárnak elénk. A Born in Roma Uomo Intense illatban a vanília intenzív jegyeit a vetiver aromája erősíti fel, kiemelve így a fás akkordok természetes eleganciáját és felerősítve ezáltal az illat hipnotikus auráját, a levendula pedig egészen új szintre emeli ezt a fűszeres illatot. 

ÉRDEKEL
BORN IN ROMA INTENSE

BORN IN ROMA YELLOW DREAM

BORN IN ROMA YELLOW DREAM

A hihetetlenül friss és ragyogó Born in Roma Donna Yellow Dream női illatban az olaszországi citrom zamatos illatjegyei egyesülnek a damaszkuszi rózsa virágos akkordjaival és a csábító fehér pézsmával, így egy ellenállhatatlan, mégis játékos keveréket alkotva.  A Born in Roma Uomo Yellow Dream férfi illat egy friss, orientális illat, amely azonnal elvarázsolja érzékeit a lédús olasz mandarin és ananász jegyekkel. Az illat alapjegyei közt fűszeres gyömbér és melegséget árasztó cédrusfa egyensúlyozzák ki az illat friss akkordjait.

VÁSÁRLÁS
VALENTINO