Vila Liberata tan

Szenvedélye az egészséges, napbarnított bőr. Ne álljon ellen az önbarnítás jelenségének. Mivel a Vita Liberata a nemcsak a szem, de a tapintás számára is szép bőr elérését célozza meg, ezért az ápoló kozmetikumokhoz az önbarnítást is hozzárendelte. Gondoskodjon ön is a Vita Liberata termékekkel kényelmesen otthon a természetes megjelenésű barnaságáról, ráadásul az egyedülálló Odor RemoveTM technológiának köszönhetően teljesen szagmentesen.

A termékek összetételében a természetes és szabadalmaztatott szerves kivonatok a kulcsfontosságúak. A Vita Liberata önbarnító kozmetika elsőként állt elő ilyenfajta abszolút nem mérgező termékkel és ezzel összekapcsolta az innovációt a természet iránti etikus hozzáállással. Ennek is köszönhető, hogy a márka az egész világon meghódította a hírességeket. Például Gwyneth Paltrow, Rita Ora vagy Ellie Goulding is az ő termékeit használja.

Vila Liberata tan

A Vita Liberata Fabulous színezett önbarnító krém és hab nemcsak egészségesen napbarnított megjelenést kölcsönöz a bőrének, de bársonyos selymességét és tartós hidratálását is garantálja. A Vita Liberata önbarnító spray szintén segíti a tökéletes bronz árnyalat elővarázsolását, aminek köszönhetően a lába még a téli vigadalmakon is úgy fog kinézni, mintha éppen a nyári szabadságáról tért volna vissza. A Vita Liberata Phenomenal gyorsan száradó, innovatív termékei pedig akár 3 hétre is szép barnává teszik a bőrt!

model tan

A pHenomenal 2-3 Week Tan Mousse önbarnító mousse akár 2-3 hétig kitartó ragyogó színt biztosít az arcnak és a testnek. Ez a tápláló önbarnító mousse tökéletes alternatívát jelent a napsugárzás elleni kitettségnek.

MEGNÉZEM
luxury tan

A Self Tanning Anti Age Serum önbarnító készítmény segít a bőrének csökkenteni az öregedés tüneteit és eközben az arcának egészséges barna árnyalatot biztosít.

MEGNÉZEM
Beauty blur

A Beauty Blur Sunless Glow egy sokoldalú bőrtónus optimalizáló készítmény, tápláló makeup primer és arcának hosszan tartó legragyogóbb sugárzást biztosító önbarnító készítmény. A készítmény a Vita Liberata egyedi Advoganic luxus bőrápoló formuláját tartalmazza.

MEGNÉZEM
the tan your skin wants