Ajándékkártya Általános Szerződési Feltételek

A Marionnaud Perfumeries kizárólagos magyarországi képviselője a MIDIO HUNGARY Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1161 Budapest, Baross u. 65., cégjegyzékszám: Cg. 01-09-074056; adószám: 10491214-2-42.) (a továbbiakban: Marionnaud) tájékoztatja T. Vásárlóit a Marionnaud Parfümériákban megvásárolható ajándékkártyák általános felhasználási feltételeiről, melyet kérünk, hogy az ajándékkártya megvásárlását megelőzően olvasson el! Amennyiben kérdése merül fel, úgy kérdezze valamely munkatársunkat, vagy hívja vevőszolgálatunkat a +36 1 406 0 406-os telefonszámon.

A Marionnaud ajándékkártya praktikus ajándék bármilyen alkalomra, bárkinek, amely garantáltan örömet szerez. Az ajándékkártya tetszőleges összeggel feltölthető és levásárolható az ország valamennyi Marionnaud Parfümériájában.

Hogyan működik a Marionnaud ajándékkártya?Az ajándékkártya egy előre kifizetett értékkártya, amely bármilyen értékesítésre szánt termék vásárlásakor bármely magyarországi Marionnaud Parfüméria üzletben felhasználható.

A kiválasztott ajándékkártyára az Ön által meghatározott tetszőleges összeget töltjük fel pénztárainkban, az összeg megfizetésével egy időben. A kártyák a pénztárnál történő aktiválásig értéktelenek. Egy ajándékkártyára minimum 1000 Ft, maximum 100 000 Ft tölthető. Az ajándékkártya nem tölthető újra.
Az ajándékkártya birtokosa a feltöltött összeg erejéig tetszőleges számú alkalommal vásárolhat a magyarországi Marionnaud Parfümériák állandó és/vagy szezonális és promóciós termék választékából.

A fizetéskor az adott vásárlás összege levonásra kerül a kártya egyenlegéből. A kártya birtokosa az ajándékkártyát a kártya aktuális egyenlege erejéig használhatja vásárlásra, amennyiben a megvásárolni kívánt áru(k) értéke magasabb, mint a kártyán rendelkezésre álló összeg, úgy a különbözetet valamely fizetőeszköz (készpénz, bankkártya) segítségével kell/lehet megfizetni.
Az ajándékkártya bárkire szabadon átruházható a mindenkor hatályos vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően. Az ajándékkártya nem névre szóló, tulajdonosának a Marionnaud alkalmazottai azt tekintik, akinek a birtokában van. A Marionnaud a feltöltést követően a kártya tulajdonjogát semmilyen körülmények között nem vizsgálja, az ez irányú kérelmek teljesítését a Marionnaud kizárja.

Az ajándékkártya egyenlege készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, a kártya visszavásárlására nincs mód. Az ajándékkártya árengedményre, kedvezményre nem jogosít. Az ajándékkártya értéke után járó hűségpontok az ajándékkártya vásárlójának kerülnek jóváírásra, ezért a kártya felhasználásakor – az ajándékkártyával fizetett összeg után – újabb hűségpontok a kártyabirtokosnak nem járnak. Az ajándékkártyára feltöltött összeg nem kamatozik.

Az ajándékkártya a feltöltés dátumától számított 12 hónapig érvényes, a rátöltött összeg felhasználása az érvényesség ideje alatt lehetséges. Az érvényesség lejáratát követően a kártya vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére nem használható, a fel nem használt összeg visszatérésére nincs mód.

Kérjük, a kártyát tárolja biztonságos helyen! A Marionnaud nem vállal felelősséget az ajándékkártya elvesztéséért, megrongálódásáért, vagy megsemmisüléséért. A kártya elvesztése, megrongálódása, megsemmisülése esetén nem pótolható.
A beváltás műszaki okok miatt átmenetileg szünetelhet, az ebből eredő esetleges károkért a Marionnaud felelősséget nem vállal.
Az ajándékkártya egyenlegével kapcsolatos információ a Marionnaud Parfümériákban érhető el.
Az ajándékkártya megvásárlásával és használatával a kártya vásárlója és a kártyabirtokos a jelen felhasználási feltételeket bármilyen külön kifejezett hozzájárulás nélkül elfogadja.

További információk a www.marionnaud.hu/ajandekkartya oldalon, valamint a Vevőszolgálat 06 1 406 0 406-os nem emelt díjas telefonszámon kaphatók.

Kellemes vásárlást kívánunk!