background image
Üzletkereső

Kik vagyunk?

1972-ben Bernand Marionnaud forradalmi ötlettel állt elő: olyan helyet kell létrehozni, ahol a szépség mindenki számára elérhető! Így született meg üzlethálózatunk, amely nevét az alapítójának köszönheti. Ma a Marionnaud 11 európai országban van jelen, több mint 1200 értékesítési ponttal és e-kereskedelmi platformmal. Szeretnéd tudni, hogy melyik Marionnaud üzlet van a legközelebb hozzád? Itt megnézheted: (store locator URL).

Make time for yourself

Miben hiszünk a Marionnaud-nál?

Hisszük, hogy a szépségnek valóban rendkívüli ereje van, nevezetesen az öröm, amelyet átadhatunk.
Ezért elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a szépséget mindenkihez eljuttassuk, amely ott rejlik a legapróbb dolgokban is.
Célunk, hogy ápoljuk és megosszuk minden formájában, hogy ez az öröm, amelyben hiszünk, mindenki szívéhez eljusson.
Az üzleteinkben, illetve a weboldalunkon keresztül a Marionnaud-nál az a küldetésünk, hogy boldoggá tegyünk.
Osszd meg a szépséget és a benne rejlő örömöt!

Mit találhatsz a Marionnaud-nál?

Célunk, hogy minden igényt kielégítő szépségápolási termékeket kínáljunk. Parfümök, smink, arc- és testápoló termékek. Büszkék vagyunk arra, hogy nemcsak a szépség világának leghíresebb márkáit hozzuk el neked, hanem számos olyan kiváló minőségű exkluzív terméket is, amelyeket csak a Marionnaudnál találhatsz meg.

Formazione


Kik alkotják a Marionnaud csapatát?

Számunkra munkatársaink elégedettsége és folyamatos képzése kiemelkedően fontos. Annak érdekében, hogy vásárlóinknak a legjobbat nyújthassuk, évente több mint 5000 órás képzést fordítunk az üzleteinkben dolgozó szépségtanácsadók tudásának fejlesztésére. A magas szintű szakértelem, az egyes vásárlók igényeinek figyelembevétele és az új trendek folyamatos nyomon követése, olyan értékek, amelyek megkülönböztetnek minket.

Carta Fedeltà


Hogyan lehet neked is hűségkártyád?

Regisztrálj a www.marionnaud.hu weboldalon vagy bármelyik Marionnaud üzletünkben, és szerezz 1 hűségpontot minden elköltött 300 Ft után! 100 pont elérése után 1500 Ft értékű hűségcsekket adunk. Tudtad, hogy a VIP és DIAMOND tagok még több előnyben részesülnek? Kattints ide és fedezd fel megújult hűségprogramunkat!

Il Nostro eShop


Miért érdemes webshopunkból vásárolnod?

Egyszerű, gyors és kényelmes: A www. marionnaud.hu weboldalon több ezer termék közül választhatsz, amelyek egyetlen kattintással elérhetőek, a nap 24 órájában, a hét minden napján. Válasszd ki a terméket, tedd bele a kosárba, és rövid időn belül otthonod kényelméből élvezheted a termékek előnyeit. Fizethetsz bankkártyával vagy akár utánvéttel is. Ezenkívül a Click & Collect szolgáltatás minden üzletünkben elérhető. Vásárold meg termékét online, és vedd át a legközelebbi üzletünkben! Folyamatos akciókkal és kedvezményekkel várunk, készen állsz?

Seguici sui Social


Milyen közösségi média felületeken találkozhatsz velünk?

Szeretnéd elsőként megismerni ajánlatainkat, amelyeket Neked állítottunk össze?

Kövess minket a Facebookon, az Instagramon, a TikTokon és a Youtube-on.


Vevőszolgálat

Kérdésed van? Vevőszolgálatunk hétfőtől péntekig 9.00 és 17.00 óra között áll rendelkezésedre.

Telefonszám: +36 1 406 04 06
Vagy írj e-mailt a következő címre: vevoszolgalat@marionnaud.hu.

Servizio Clienti