background image
Üzletkereső

HAIR RITUEL BY SISLEY

Sisley

A Sisley a bőrápolás terén szerzett tudását a haj szépségének szolgálatába állította.


A Hair Rituel by Sisley egyszerű és nélkülözhetetlen rituálé a fejbőr és a hajkorona azonnali szépsége és tartós ápolása érdekében.

Sisley

TISZTÍTÓ
TERMÉKEK

Az első lépés, hogy a hajat széppé varázsoljuk, ugyanakkor gondoskodjunk a fejbőr és a hajszálak vitalitásáról is.

FELFEDEZÉS
Sisley

ÁPOLÓ
TERMÉKEK

Haj és fejbőr újjáéled, erősödik és megszépül… Fedezze fel a Hair Rituel by Sisley hajápoló termékeit.

FELFEDEZÉS
Sisley

SZÉPÍTŐ
TERMÉKEK

A Hair Rituel by Sisley olyan ápoló termékeket kínál, melyek a haj szépségét szolgálják. Szépítő olaj, volument növelő permet, védő folyadék…

FELFEDEZÉS

AZ ÖN HAJÁNAK SZÉPSÉGÉÉRT A LEGJOBB ÁPOLÁS

Sisley

Sisley a bőr- és szépségápolás terén végzett kutatásaiból eredő szaktudását a haj szépségének szolgálatába állította, és két fontos megfigyelést vesz alapul: A bőr- és a fejbőr sejtjeinek összetétele és működése nagyon hasonló, ill. hogy a bőr szépségét befolyásoló tényezők (stressz, fáradtság, környezetszennyezés, genetikai öregedés stb.) ugyanazok, mint a hajat befolyásoló tényezők.


Annak érdekében, hogy a haj ugyanolyan figyelmet kapjon, mint a bőr, a Sisley Hair Rituel számos nagy hatékonyságú ápolóterméket fejlesztett ki nők és férfiak számára, melyek nagy koncentrátumban tartalmaznak növényi kivonatokat, illóolajokat, ásványi anyagokat, vitaminokat és fehérjéket.

TELJESKÖRŰ SZEMLÉLET

Sisley

A fejbőr szintjén a hajhagyma a haj élő része, amely biztosítja a haj életerejét és koncentrálja a haj képzéséhez, sűrűségéhez és természetes színének védelméhez szükséges sejteket.


Az egyes hajszálak szintjén három réteg (a kutikula, a velőállomány és a cortex, azaz hajkéreg) felelős a haj védelméért, ellenálló képességéért és rugalmasságáért. Nekik pedig fehérjékre és lipidekre van szükségük szerkezetük fenntartásához.


A Hair Rituel by Sisley ezért olyan ápoló termékeket kínál, melyek célja a hajnövekedés ösztönzése és a hajszálak szöveteinek helyreállítása a teljes, azonnali és hosszú távú eredmények elérése érdekében.

BIZONYÍTOTT HATÉKONYSÁG

Sisley

A hatékonyságot klinikai vizsgálatok bizonyították, valamint szakértők és fodrászok is megerősítették.

A Sisley által kínált Hair Rituel termékek nagy hatékonyságú összetevőket tartalmaznak, melyek kifejezetten a fejbőr és a hajszálak szolgálatában minden igényhez igazodnak:

A fejbőr szintjén: VITALIZÁLÓ, ERŐSÍTŐ KOMPLEXUM, amely növeli a haj életképességét (cink, réz, magnézium, B6-vitamin, B5-provitamin, E-vitamin-acetát), valamint olyan nagy hatékonyságú összetevőket tartalmaz, mint az arginin, rizsfehérje és egy vitamin peptid, a haj sűrűségének növeléséhez, lenmag és alakor kivonata a természetes hajszín védelme érdekében, a természetes eredetű alfa-bisabolol pedig az érzékeny fejbőr megnyugtatására szolgál.

A hajhossz szintjén egy SZERKEZETJAVÍTÓ KOMPLEXUM, amely egy ceramidhoz hasonló hatóanyagból és gyapotproteinekből áll, így megerősíti a haj fehérje- és lipidszerkezetét. Tápláló, revitalizáló és hidratáló olajok (shea, makadámia, kamélia, mogyoró, moringa, maracuja, gyapotmagolaj), amelyek tápanyagokkal látják el a hajat, helyreállítják a hajrostot, puhaságot és ragyogást adnak neki.

RENDKÍVÜLI ÉRZÉKISÉG

Sisley

ULTRASZENZORIKUS TEXTÚRÁK

A Sisley által gyártott minden Hair Rituel termék ötvözi a könnyű, finom textúrák kombinációjában azt a technológiai tudást és rendkívüli érzékiséget, mely tökéletes harmóniában van a fejbőrre és a hajszálakra való alkalmazással: egy szérum, egy értékes olaj, egy revitalizáló pakolás, tisztító termékek szulfátos felületaktív anyagok nélkül, de légiesen könnyű, finom habbal.


AKTÍV ILLAT, MELY A HAJ ÉLETEREJÉT ERŐSÍTI*

A Hair Rituel by Sisley ápolási termékek illata egyesíti a verbéna, citrom, őszibarackvirág az ámbra, citrusos és fás jegyeit. A koncentrátum "aktív szívét", természetes eredetű összetevők alkotják, ezek a mimóza, Hinoki és Bay Saint-Thomas illóolajai, melyek hozzájárulnak a haj életképességéhez azáltal, hogy elősegítik a haj tápanyag-ellátását*.
* a hajgyökerekre alkalmazott termékek esetében