background image
Üzletkereső
La-Prairie video - play
La-Prairie


A KUTATÁSTÓL AZ ÍGÉRETEKIG

La Prairie a tudomány, a kortalan szépség szolgálatában. A La Prairie márka a makulátlan Genfi-tó partján, az azonos nevű svájci klinikán született. A La Prairie Clinic (Montreux, Svájc) igazi úttörője volt sejtöregedés elleni küzdelemnek.

La-Prairie

Paul Niehans, svájci orvos itt bizonyította be, hogy a sejtkutatás és az áttörést jelentő technológia, forradalmi anyagokkal ötvözve, jelentősen lassíthatja az öregedés folyamatát. E luxusmárka hű maradt hagyományaihoz.
Ma, több évtizedes kutatómunka és számos forradalmi felfedezés után, a La Prairie egyet jelent a szépség,
a luxus és a tökéletesség tudományos megközelítésével. A La Prairie termékek ma is folyamatosan élvezik a legsikeresebb és legszebb nők és férfiak rokonszenvét.

la prairie

AZ EXCLUSIVE CELLULAR COMPLEX
Az Exclusive Cellular Complex a La Prairie márka zászlóshajóját az arcápolási termékek alkotják, melyek alapját egy forradalmi, szabadalmaztatott komplex összetevő, az Exclusive Cellular Complex képezi. Hatékonyan gátolják az arcbőr öregedését, és óvják azt a káros környezeti hatásokkal szemben. A teljes kínálat igazi kozmetikai gyöngyszemeket tartalmaz, az egész arc és test, valamint minden életkor és sajátos igény számára.

La-Prairie

A La Prairie márka híres az érzéki, de mégis elegáns,
a legjobb minőségű alapanyagokat tartalmazó luxus parfümjeiről, valamint kiváló, a legigényesebb ügyfeleknek megalkotott dekoratív kozmetikájáról is.

La-Prairie

La Prairie: elhivatottság és küldetés. Egy márka, amely
a kortalan szépségért és a végtelen luxusért folytatott harcban túllép a szokványos arcápolókon. Az öregedés folyamatát csírájában állítja le. Egyedülálló technológiát, csúcsminőséget és teljes luxust kínál. A La Prairie márka
a legigényesebb ügyfelek választása.
 

MEGNÉZEM