La Prairie logo
la prairie

TUDOMÁNY VAGY MŰVÉSZET? A művészet és a tudomány közötti kapcsolat ihlette. A La Prairie a know-how és a készség kapcsolatát hozta létre,
amelyben a kaviártudomány és a színek művészete összeolvad.


A Skin Caviar Complexion alkotásainak technológiailag fejlett pigmentei egyedi, természetes és építhető árnyalatokat
hoznak létre. A tökéletesen összehangolt színek optimalizált palettája lehetővé teszi a készítmények és a textúrák akadálytalan összeolvadását.

la prairie
la prairie

SKIN CAVIAR POWDER Alapozó
SPF 15 UVA / PA ++

Sugárzó. Matt. Tökéletes. Tökéletes arcbőr. A Skin Caviar Powder Foundation az első por alapozó, amely kaviár kivonattal dúsítva tökéletesíti az arcbőrét. Összekapcsolja a feszítő és feszesítő tulajdonságairól ismert kaviár kivonatot egy fejlett pigment komplexummal, egy luxus alapon, kényeztető textúrával. Az SPF 15 védi a bőrt az ultraibolya sugaraktól, a La Prairie exkluzív celluláris komplexe tápanyagokat biztosít a bőrnek. Matt, mégis fényes, friss megjelenést kölcsönöz egész nap.

MEGNÉZEM

SKIN CAVIAR LOOSE POWDER
Utolsó lépés a tökéletes arcbőrért. A Skin Caviar laza por tökéletes befejezése a kényeztető szépség rituáléjának. Kaviár kivonattal dúsítva a laza por finoman felvihető, és az arcbőrnek könnyed, rendkívül finom és hibátlan megjelenést biztosít. Az arca ragyog, és fiatalos, természetes és fényes felületet ad a sminknek - egész nap.

MEGNÉZEM
la prairie