TERMÉK INFORMÁCIÓK

1 perces előkészítő hámlasztó enzimmaszk

 

Az új generációs lágy hámlasztó enzimmaszk egy előkészítő bőrápoló, amely mindössze 1 perc alatt egységessé és ragyogová varázsolja a bőrt, beleértve az érzékeny bőrt is.


1. Hámlaszt és előkészít
A papain, egy 100%-ban természetes eredetű enzim, gyengéden hámlasztja a bőrt és felkészíti a bőrápolási rutinra. A bőr kisimul, puha és selymes.

2. Ragyogást kölcsönöz a bőrnek
A kulcsfontosságú összetevők tökéletesítő kombinációja tisztítja a bőrt, miközben egyenletesebbé és ragyogóvá teszi az arcszínt. A bőr egyenletesebb és ragyogóbb.

Átalakító púder a krémben
Finom púder, amely vízzel érintkezve gazdagon habzó krémmé alakul, tökéletes maszkként való felvitelre .
Ez a bőrápoló két szakértői lépést egyesít: a hámlasztó erejét és a maszk gyengédségét a bőr számára. A bőr megújul.

 

 


#

Model
 

Eredmény:

Mindössze 1 perc alatt ragyogást kölcsönöz a bőrnek: gyengéden hámlaszt, eltávolítja az elhalt hámsejteket, a pórusok összehúzódnak, a bőr textúrája pedig kisimul. A bőr egységesnek, simábbnak és tisztábbnak tűnik, ragyogása pedig visszaáll. Tökéletesen felkészíti a bőrt későbbi bőrápoló termékek használatára.

 

Alkalmazási tippek

Egy teáskanálnyi port adagoljunk a tenyerünkbe, és ujjbegyekkel keverjük össze, miközben kevés vizet adunk hozzá, amíg habzó krémet nem kapunk. Vékony rétegben vidd fel az egész arcra és nyakra, elkerülve a szemkontúrt. Hagyd hatni maximum 1 percig, majd alaposan öblítsd le vízzel. Szembe ne kerüljön. Kövesd a napi bőrápolási rutin következő lépéseit.

 

 
#Kombináld az alábbiakkal

#

Black Rose Cream Arcmaszk
Fiatalító arcmaszk

Felfedez

#

Facial Mask with Linden Blossom Arcmaszk
Nyugtató arcmaszk

Felfedez

összetevők

Hydroxypropyl Starch Phosphate, Cellulose, Sodium Cocoyl Glycinate, Aqua/Water/Eau, Silica, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Niacinamide, Maltodextrin, Titanium Dioxide (Ci 77891), Xanthan Gum, Papain, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Thymus Mastichina Flower Oil, Sodium Surfactin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrogenated Lecithin, Linalool, Limonene. Il#1A