TERMÉK INFORMÁCIÓK

Éjszakai ápoló, regeneráló arcmaszk száraz bőrre.

Ápoló, bőrszerkezet javító éjszakai bársonymaszk sáfrányvirág kivonattal, mely az arcbőrt az éjszaka folyamán megújult erővel tölti fel.

Optimális szintre emeli a bőr természetes, éjszakai megújulási aktivitását. Az éjszaka folyamán-minden külső behatástól védve-a bőr teljes egészében megújítja önmagát. Ez a jótékony hatású ápoló arcmaszk, olyan hatékony összetvőkkel támogatja a száraz bőrt ezen folyamatok összességében, mint a rozmaring méz és karitévaj. Ébredés után a bőr visszanyerve életerejét, energiával telitett , teltebb és ellenállóbb lesz.

intenzív táplálás és hidratálás, az aktív növényi összetevők hatékony elegyének köszönhetően, melyek a következők:

makadámia- és gyapotmagolaj kivonat, kokum vaj, japán gyöngyvirág kivonat, valamint tengeri barnamoszat.

Nyugtatja és hidratálja a száraz bőrt. Azonnali ápoló hatás biztosit bőrkényeztető textúrájának, valamint a bőrt teljességében beboritó finom illatanyagának köszönhetően. A benne található sáfrányvirág kivonat-már ébredés után-biztositja a száraz bőr számára szükséges hidratáltságot és puhaságot.

Az arcmaszk használható azonnali felfrissülést kiváltó S.O.S. maszkként is, mely egyedülálló módon 10 percen belül nyugtatja az arcbőrt, illetve szüntet meg mindenfajta diszkomfort érzést.

Az éjszakai bársonymaszk sáfrányvirág kivonattal, átfogó ápolást nyújt a száraz bőr számára. A bőr éjszakai önmegújitó mechanizmusát megtámogatva segíti azt ereje, vitalitása teljes visszaállitásában.

Amennyiben éjszakai arcmaszkként használjuk: simítsuk az arc-, valamint a nyak bőrére, vékony rétegben,-a napi arckrémünket helyettesítve,-és hagyjuk hatni egész éjszakára. Használta heti egy-két alkalommal javasolt.

Amennyiben azonnali felfrissülést kiváltó SOS maszkként használjuk: vastag rétegben vigyük fel az arc, valamint a nyak bőrének egészére, 10 perc hatóidővel számolva. A hatóidő letelte után távolitsuk el a bőrről a felesleget.

Éjszakai maszkként alkalmazva, képes hatékonyan megszüntetni a bőrfeszülést okozó kellemetlen tüneteket az alvás ideje alatt. Az egész éjszakas táplálás és intenzív hidratálás következtében a bőr újra puha, kellemesen bársonyos tapintásúvá lesz. Már közvetlenül ébredés után is látható, hogy az arcbőr frissebb, regeneráltabb, finomabb tapintasú és ragyogóbb, élettel teltebb.

Azonnali felfrissülést kiváltó SOS maszkként alkalmazva:

A készitmény nyugtatja, táplálja, valamint hidratálja a bőrt 10 percen belül.

A bőr újfent visszanyeri bársonyosságát, komfortérzetét. Az arcvonások kisimulnak, a bőr visszanyeri frisseségét, puhaságát.

A sáfrányvirág kivonat: nyugtat, valamint helyreállitja a bőr komfort érzetét; a rozmaring méz: regenerál; a karitévaj: táplál és regenerál; a kétféle olaj együttese - makadémia és gyapotmagolaj-erős ápoló tulajdonságokkal bír; a kokumvaj: lipidréteg helyreállitó, a japán gyöngyvirág kivonata: táplál és hidratál, a barna alga pedig helyreállitja a bőr víztartalékait. A termék tartalmaz még aktív hidratáló összetevőket is mint: növényi eredetű glicerint, valamint B5 provitamint, mely rendkívül előnyös hidrataló hatásáról ismert.