TERMÉK INFORMÁCIÓK

SHISEIDO
WASO SATOCANE PORE PURIFYING Pórustisztító radírozó maszk

Egy mélyen ható pórus méregtelenítő ásványi agyag maszk, amely eltávolítja a szennyeződéseket és a mitesszereket, így a pórusok láthatatlanná válnak. A faggyútermelést célzó Satokibi cukornád segít megelőzni a pórusok eltömődését. A növényi radírozó szemcsék eltávolítják az elhalt hámsejteket, bababőr simaságát biztosítva az arcnak.

A SATOKIBI japán cukornád egy trópusi nád Miyakojima-ból, és ez a fő összetevő, amely meggátolja a pórusoknak a bőr olajosodása miatti eltömődést. A hagyományos úton, nagy mennyiségben történő beszerzés helyett, a közvetlen együttműködés a farmerekkel Japán különböző régióiban biztosítja az összetevők követhetőségét, frissességét és hatékonyságát, miközben a helyi gazdaságot is támogatjuk. Ezeknek a helyi beszerzésű alapanyagoknak az erejét használják fel a kutatóink, hogy ápoló összetételben gazdag és klinikailag igazolt hatékonyságú termékeket hozzanak létre.

ÍGÉRETÜNK A BŐRÉNEK ÉS A TERMÉSZETNEK: Tiszta formula, amely tudatosan, a bőrre gyakorolt pozitív hatásaiért kiválasztott, magas minőségű összetevőket tartalmaz. Vegán formula, amelyben nincsen állati eredetű nyersanyag, és összhangban van a Shiseido állatok védelmét célzó politikájával. Víztakarékos formula, amely alma feldolgozásból kivont vizet tartalmaz. A fenntartható csomagolás minden alapanyaga tudatosan kiválasztott anyag és a műanyag felhasználás csökkentésére a tégelyeink teteje 30% ban újrahasznosított rizs héjból készült.

Használja tisztítás után száraz bőrre. Vegyen 2 cseresznye mennyiséget az ujjbegyeire és oszlassa el a bőrén a szem és a száj környékét kihagyva. Hagyja hatni 5 percig és gyengéden masszírozza át arcát nedves kézzel, mielőtt leöblíti. A hatékonyabb eredményért használja hetente 2 alkalommal.

összetevők

INGREDIENTS:WATER(AQUA/EAU)ï½¥KAOLINï½¥DIPROPYLENE GLYCOLï½¥GLYCERINï½¥ZINC OXIDEï½¥BETAINEï½¥GLYCERYL STEARATE SEï½¥BUTYLENE GLYCOLï½¥BENTONITEï½¥PEG-20 GLYCERYL TRIISOSTEARATEï½¥BEHENYL ALCOHOLï½¥STEARYL ALCOHOLï½¥MICROCRYSTALLINE CELLULOSEï½¥PHENOXYETHANOLï½¥PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT WATERï½¥ALCOHOLï½¥TRISODIUM EDTAï½¥CHROMIUM OXIDE GREENS (CI 77288)ï½¥IRON OXIDES (CI 77492)ï½¥IRON OXIDES (CI 77491)ï½¥CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) OILï½¥ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL (ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL)ï½¥LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OILï½¥CITRUS DEPRESSA PEEL EXTRACTï½¥SALVIA OFFICINALIS (SAGE) OILï½¥SACCHARUM OFFICINARUM (SUGAR CANE) EXTRACTï½¥