TERMÉK INFORMÁCIÓK

SHISEIDO
Benefiance Nutri Perfect nappali krém

Ez nappali krém speciálisan az érett bőr számára lett kifejlesztve, melynél a hormonális változások következtében ráncok, egyenletlen bőrtónus és a rugalmasság elvesztése lép fel. Megvéd a szárazságtól, a környezeti behatásoktól és az UV sugarak negatív hatásaitól.
Erősíti és feszesíti a bőrt a fiatalabbnak ható arckontúrokért. Csökkenti a ráncok láthatóságát a fiatalos, életteli kisugárzásért.
Gyorsan felszívódó, és támogatja a bőr hosszantartó hidratálását. Egy a Shiseido által speciálisan kifejlesztett, a fényt szétszóró tulajdonságú technológiát tartalmaz, mely csökkenti az egyenletlen pigmentációt és javítja a kisugárzást.
A friss, kellemes illatnak köszönhetően az ápolás jóttevő élménnyé válik.

összetevők

INGREDIENTS:WATER (AQUA)ï½¥BUTYLENE GLYCOLï½¥GLYCERINï½¥DIPROPYLENE GLYCOLï½¥OCTOCRYLENEï½¥DIMETHICONEï½¥HYDROGENATED POLYDECENEï½¥GLYCERYL STEARATE SEï½¥BEHENYL ALCOHOLï½¥ISOPROPYL MYRISTATEï½¥BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANEï½¥MYRISTYL MYRISTATEï½¥PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACIDï½¥PEG/PPG-14/7 DIMETHYL ETHERï½¥MICROCRYSTALLINE WAX (CERA MICROCRISTALLINA)ï½¥TRIETHANOLAMINEï½¥PEG-40 STEARATEï½¥SORBITAN TRISTEARATEï½¥CARNOSINEï½¥TITANIUM DIOXIDE (nano)ï½¥MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM)ï½¥STEARYL ALCOHOLï½¥BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINEï½¥PHENOXYETHANOLï½¥XANTHAN GUMï½¥CELLULOSEï½¥FRAGRANCE (PARFUM)ï½¥CELLULOSE GUMï½¥PARAFFINï½¥SODIUM METAPHOSPHATEï½¥TRISODIUM EDTAï½¥ERYTHRITOLï½¥HYDRATED SILICAï½¥TOCOPHERYL ACETATEï½¥PANTHENYL ETHYL ETHERï½¥POTASSIUM ASCORBYL TOCOPHERYL PHOSPHATEï½¥IRON OXIDES (CI 77492)ï½¥BUTYLPHENYL METHYLPROPIONALï½¥LIMONENEï½¥ALUMINUM HYDROXIDEï½¥ALPHA-ISOMETHYL IONONEï½¥LINALOOLï½¥BENZYL BENZOATEï½¥GERANIOLï½¥CITRONELLOLï½¥SODIUM METABISULFITEï½¥SODIUM ACETYLATED HYALURONATEï½¥IRON OXIDES (CI 77491)ï½¥TOCOPHEROLï½¥BHTï½¥