TERMÉK INFORMÁCIÓK

SHISEIDO
WASO KOSHIRICE CALMING SPOT Pattanás kezelő gél

Egy gyengéd, alkoholmentes formula, amely nyugtatja, ugyanakkor nem szárítja ki a pattanások területén a bőrt. Formulája antioxidánsokban gazdag Koshihikari rizst és szalicil savat tartalmaz, amelyek segítenek csökkenteni a pattanások láthatóságát.

A KOSHIHIKARI RIZS Japán prémium rizsfajtája. Egy családi birtokon, Hyogoban termesztik, erős antioxidáns hatású és segít megakadályozza az olaj oxidációját, amely a pattanások okozója*. A hagyományos úton, nagy mennyiségben történő beszerzés helyett, a közvetlen együttműködés a farmerekkel Japán különböző régióiban biztosítja az összetevők követhetőségét, frissességét és hatékonyságát, miközben a helyi gazdaságot is támogatjuk. Ezeknek a helyi beszerzésű alapanyagoknak az erejét használják fel a kutatóink, hogy ápoló összetételben gazdag és klinikailag igazolt hatékonyságú termékeket hozzanak létre.

ÍGÉRETÜNK A BŐRÉNEK ÉS A TERMÉSZETNEK: Tiszta formula, amely tudatosan, a bőrre gyakorolt pozitív hatásaiért kiválasztott, magas minőségű összetevőket tartalmaz. Vegán formula, amelyben nincsen állati eredetű nyersanyag, és összhangban van a Shiseido állatok védelmét célzó politikájával. Víztakarékos formula, amely alma feldolgozásból kivont vizet tartalmaz. A fenntartható csomagolás minden alapanyaga tudatosan kiválasztott anyag és a műanyag felhasználás csökkentésére a tégelyeink teteje 30% ban újrahasznosított rizs héjból készült.

* in vitro
Vegyen egy rízsszemnyit mennyiséget az ujjbegyeire és vigye fel a problémás területre. Ezután alkalmazza a szokásos nappali ápoló krémet vagy fényvédőt. Smink fölé is használható. Napi 2-3 alkalommal ajánlott felvinni vigye a problémás területre.


összetevők

INGREDIENTS:WATER(AQUA/EAU)・BUTYLENE GLYCOL・DIPROPYLENE GLYCOL・DIMETHICONE・PEG-6・PEG-32・PEG-240/HDI COPOLYMER BIS-DECYLTETRADECETH-20 ETHER・GLYCERIN・ERYTHRITOL・ISOSTEARYL ALCOHOL・SALICYLIC ACID・PHENOXYETHANOL・CARBOMER・POTASSIUM HYDROXIDE・PEG/PPG-14/7 DIMETHYL ETHER・DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE・SODIUM METAPHOSPHATE・ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER・PAEONIA ALBIFLORA ROOT EXTRACT・HYDROLYZED RICE EXTRACT・CITRUS DEPRESSA PEEL EXTRACT・BHT・BENZOIC ACID・  <M095041-702>