TERMÉK INFORMÁCIÓK

SHISEIDO
MEN ENERGIZING hidratáló

Intenzív hidratálás a bőrnek.
Támogatja a bőr revitalizáló erejét és segít fenntartani az optimális hidratáltsági szintet. Csökkenti a kisebb vonalak, a fáradtság és a szárazság látható jeleit, 32 órás hidratálást biztosít.

A kaméliamag-kivonatnak köszönhetően anti-oxidáns hatású. Könnyed textúrája azonnal felszívódik, hosszantartó komfortérzetet biztosít a bőrnek. Két pumpálásnyi mennyiséget oszlasson el egyenletesen a bőrén és finoman masszírozza be az arc belsejétől kifelé haladva. Használható a szemkörnyéken is.

összetevők

INGREDIENTS:WATER(AQUA/EAU)ï½¥ALCOHOLï½¥GLYCERINï½¥BUTYLENE GLYCOLï½¥DIPROPYLENE GLYCOLï½¥XYLITOLï½¥DIPHENYLSILOXY PHENYL TRIMETHICONEï½¥DIETHYLHEXYL SUCCINATEï½¥DIMETHICONEï½¥SILICAï½¥ERYTHRITOLï½¥PEG/PPG-14/7 DIMETHYL ETHERï½¥PHENOXYETHANOLï½¥BEHENYL ALCOHOLï½¥TRIETHANOLAMINEï½¥CARBOMERï½¥BATYL ALCOHOLï½¥TOCOPHERYL ACETATEï½¥PEG/PPG-17/4 DIMETHYL ETHERï½¥PHYTOSTERYL/OCTYLDODECYL LAUROYL GLUTAMATEï½¥FRAGRANCE (PARFUM)ï½¥ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMERï½¥TRISODIUM EDTAï½¥POLYQUATERNIUM-51ï½¥LAURYL BETAINEï½¥ORYZA SATIVA (RICE) GERM OILï½¥LIMONENEï½¥HYDROGENATED LECITHINï½¥ANGELICA ACUTILOBA ROOT EXTRACTï½¥LINALOOLï½¥CINNAMOMUM CASSIA BARK EXTRACTï½¥ORYZANOLï½¥CAMELLIA JAPONICA SEED EXTRACTï½¥PERILLA OCYMOIDES LEAF EXTRACTï½¥SODIUM BENZOATEï½¥TOCOPHEROLï½¥