TERMÉK INFORMÁCIÓK

SHISEIDO
MEN FACE arctisztító

Gazdag, selymes habot képző arctisztító, mely azonnal felfrissíti a bőrt és energiával tölti fel. Hatékonyan és kíméletesen eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges faggyút, miközben megőrzi a bőr nedvességtartalmát.

A kaméliamag-kivonatnak köszönhetően antioxidáns hatású, használat után azonnal friss és sima bőrérzetet nyújt. Használat: tegyen gyöngyszemnyi mennyiséget a tenyerébe és kevés vízzel habosítsa fel, majd körkörös mozdulatokkal tisztítsa meg az egész arcát, a szemkörnyéket kikerülve, majd bő langyos vízzel öblítse le.

Tipp: használható borotválkozáshoz is.

összetevők

INGREDIENTS:WATER(AQUA/EAU)ï½¥GLYCERINï½¥MYRISTIC ACIDï½¥STEARIC ACIDï½¥PEG-6ï½¥PEG-32ï½¥POTASSIUM HYDROXIDEï½¥LAURIC ACIDï½¥SORBITOLï½¥SODIUM METHYL COCOYL TAURATEï½¥GLYCERYL STEARATE SEï½¥PEG-60 GLYCERYL ISOSTEARATEï½¥SILICAï½¥BEESWAX(CERA ALBA/CIRE D'ABEILLE)ï½¥FRAGRANCE (PARFUM)ï½¥POLYQUATERNIUM-6ï½¥TRISODIUM EDTAï½¥BUTYLENE GLYCOLï½¥LIMONENEï½¥MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) LEAF EXTRACTï½¥SOPHORA ANGUSTIFOLIA ROOT EXTRACTï½¥TOCOPHEROLï½¥CAMELLIA JAPONICA SEED EXTRACTï½¥