TERMÉK INFORMÁCIÓK

DSQUARED2
WOOD POUR HOMME

A DSQUARED2 WOOD POUR HOMME a fa erős, strapabíró, komplex, mégis egyedi és utánozhatatlan karaktere köré felépített férfi illat.

A kortárs DSQUARED2 férfit szimbolizálja, aki érzéki, magabiztos, karakteres. Akit a szenvedély, a pozitív vibrálások és az új impulzusok keresése ösztönöz és egy olyan letisztult illatot keres, amely kifejezi egyediségét, személyiségét.
A DSQUARED2 WOOD POUR HOMME, a calabriai bergamot, a szicíliai mandarin és a citrom mediterrán frissességével indul, amit a gyömbér erőteljes és elegáns akkordja gazdagít. A szívjegyben az ibolya levél vibráló tónusai és a kardamom tökéletes kontrasztban vannak az ambrox tiszta érzékiségével. A fehér fás akkord modern keveréke lágyítja a vetiver mély, elegáns karakterét az alapjegyben.

A férfi illat égetett rozsdabarna üvege kiváló minőségű kőrisfából készült kupakkal rendelkezik, amely mágnesesen záródik és darabról darabra készítettek. Az üveg exkluzív kialakítása olyan hatást kelt, mintha egy ampulla tárolná az illatot. A sötétbarna bársony csomagolás sugallja az eleganciát, melyen megtalálható a DSQUARED2 divatház szimbóluma, a juharfalevél.

Fejillat - calabriai bergamot, szicíliai mandarin, citrom, gyömbér 

Szívillat - ibolya levél, kardamom, ambrox

Alapillat - fehér fás jegyek, vetiver

összetevők

AQUA (WATER), SODIUM LAURETH SULFATE, PARFUM (FRAGRANCE), COCAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-150 DISTEARATE, DISODIUM EDTA, BHT, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE.