background image
Üzletkereső
Header Mobile Header

Limitált kiadás

Karácsonyi Kollekció

Egy varázslatos tél

TÖKÉLETES AJÁNDÉK, MERT TŐLED KAPTAM

Az első naptárablak kinyitása előtt

A TÉLI BŐRÁPOLÁSI RUTINOM

Tarts egy kis szünetet az ünnepek alatt az elegáns bőrápoló szettünkkel. A Marionnaud kidolgozott egy rutint, amely minden bőrtípus számára lehetővé teszi a téli hidratálást.

A ZÖLD RUTINOM

A GREEN termékcsalád alapvető elemeit egyesíti. A könnyű textúrákat és a finom illatokat ötvözi a természetes kezelések szépségrituáléjához. Ideális választás Neked vagy ajándékba a fa alá.

EZ A PILLANAT AZ ENYÉM

Tarts egy kis szünetet és szánj időt magadra is. E dobozok között rejtőzik az ideális ajándék szeretteidnek, vagy akár Neked. Itt az ideje, hogy félretedd az ünnepi készülődést, és hagyd magad elcsábítani négy különleges szettünkkel, amelyek kényeztető termékeikkel biztosan segítenek feltöltődni: smink, bőrápolás, illat, fürdő.


INTERVIEW IN GARANCE TRESARRIEU'S WORKSHOP

A Marionnaud karácsonyi kollekciójának dizánját Garance Tresarrieu, a Toile de Jouy francia specialistája készítette el. A hagyomány és a modernitás között a Toile de Jouy mintánk egy karácsonyi Marionnaud fenséges történetét meséli el 4 jeleneten keresztül. Fedezd fel az elegáns és egyedi minta létrehozásának folyamatát, amelyet Garance maga mesélt el a műhelyében.


A Marionnaud karácsonyi története

1. Jelenet - A kívánság lista

Egy decemberi délután egy kabátjába burkolt kislány feldíszíti hóemberét a Mikulásnak szánt kívánságlistájának elmondása közben. Anyja egy kovácsoltvas kerti asztalon ülve leírja lánya kívánságait.

2. Jelenet - A felfedezés

Gyönyörű, havas téli nap van. Az anya és lánya sétálni mennek, mindketten hosszú téli kabátjukba bújva. Egy gyönyörű és nagy erdőben kéz a kézben sétálva egy fenséges tölgyet pillantanak meg, arany levelekkel és a lábánál rengeteg ajándékot.

3. Jelenet - Úton hazafelé

Közben lassan elkezdett esni a hó, az anya és a lánya az erdei állatok kíséretében ajándékokkal teli kezekkel indulnak el családi házuk felé. A nagymama fogadja őket az ablaknál állva. Köszönti és beinvitálja őket.

4. Jelenet - A Karácsonyfa

Sötétedéskor az egész család gyertyákkal a kezében érkezik a kertbe, hogy a fenségesen feldíszített nagy karácsonyfa köré gyűljenek. Az anya és a lánya minden ajándékot a fa alá tesz, míg mások megvilágítják. A család együtt örül és ünnepel.

Footer Mobile Header