background image
Üzletkereső
Header Mobile Header

Limitált kiadás

Karácsonyi Kollekció

Egy varázslatos tél

TÖKÉLETES MEGJELENÉS CSAK NEKED


KLASSZIKUS KARÁCSONYI MEGJELENÉS

RED VELVET

Az időtlen ünnepi szezon: lehetetlen tévedni ezzel a klasszikus trenddel. Intenzív vörös ajkak, bársonyosan matt felülettel, amely kiemeli a szépségedet. Mindez ellenállhatatlan füstös szemekkel kombinálva: biztos megoldás.

SZIKRÁZÓAN PEZSGŐ

Tedd még ragyogóbbá szépségedet az ünnepekre egy csillogó szemhéjpúderrel. Fedezd fel gyönyörű aranyszínű pezsgő megjelenésünket, amely minden bizonnyal bearanyozza az ünnepeket.

ELVARÁZSOLT RÓZSA

Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy az Adventi Kalendáriumomnak köszönhetően egyszerre romantikus és elegáns megjelenést érhetsz el? Fedezd fel azokat a termékeket, amelyek igazán kiemelik a nőiességed. Hangsúlyozd ki a tekinteted egy pigmentált rózsaszín szemhéjpúderrel.MERÉSZ KARÁCSONYI MEGJELENÉS

BOROSTYÁN ÉS RÉZ

Hagyd magad elcsábítani a meleg színek kavalkádjával. Válasszd a krémes és púderes textúráinkat borostyán vagy réz árnyalatokban. Biztos lehetsz abban, hogy minden szempár Rád figyel majd.

VARÁZSLATOS ERDŐ

Egy igazán kifinomult megjelenést szeretnél az ünnepek alatt? Hagyd magad elcsábítani a havas erdei téli séták ihlette színekkel, mint a barna vagy a fenyőzöld stílusos árnyalatai. Ezek a különleges árnyalatok gyönyörűvé teszik a tekintetedet különösen akkor, ha sötétebb a szemszíned.

SZIKRÁZÓ LILLA

Figyelem, ez igazán csillogni fog! Kápráztass el mindenkit az ünnepek alatt is. Ebben nagy segítségedre lesz a lila és az ezüst ragyogó kombinációja. Egy igazán modern megjelenés, amivel az este királynőjévé válhatsz.


INSTAGRAM SZŰRŐNK

ÜNNEPI MEGJELENÉS

Nézd meg a három gyönyörű ünnepi megjelenésünket egyetlen kattintással, és készítsd el őket otthon!

Footer Mobile Header