TERMÉK INFORMÁCIÓK

ARMANI CODE PARFUM
A Giorgio Armani bemutatja a 2004-ben debütált és azóta ikonikussá vált ARMANI CODE illatcsalád legújabb tagját, az ARMANI CODE PARFUM férfi illatot. Az ARMANI CODE PARFUM avantgárd szellemiségével megszabadul a férfiasság elavult archetípusaitól, és a hangsúlyt az önkifejezés és a mélyreható kapcsolatok értékeire helyezi. Innovatív, határozott formatervezésű üvegével, új illatösszetevőivel és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségével a modern férfiasság esszenciáját tükrözi.


 


ERŐTELJES, MÉGIS ÉRZÉKI ILLATJEGYEK
Az ARMANI CODE PARFUM egy új korszak tükrében újragondolja az ikonikussá vált ARMANI CODE illatjegyeit. Az új illat az eredeti ARMANI CODE fás, aromatikus illatjegyeit megtartva most írisz akkordokkal egészül ki, így egy igazán csábító hatást létrehozva. Ez a keverék a folyamatos mozgás érzését idézi fel, megragadva így az állandó változásban lévő férfi szellemiségét.

 #
#
#
#

 

bergamott

 

zsálya és írisz

 

tonkabab és cédrusfa

 

 

A FEJLŐDÉS SZIMBÓLUMA

Az ARMANI CODE PARFUM megalkotásának középpontjában öko-koncepció áll, melynek révén a Giorgio Armani képes csökkenteni környezeti lábnyomát. Az ARMANI CODE PARFUM üvege újratölthető, tartós tárgyként jelenik meg. ​ Az új ARMANI CODE üvege praktikus utántöltő rendszert kínál, amelynek köszönhetően minden kiszerelésű üveg zökkenőmentesen, tölcsér használata nélkül utántölthető. Az utántöltő üveget fejjel lefelé fordítva átöntjük az illatot az eredeti üvegébe anélkül, hogy az illat egyetlen cseppjét is elvesztenénk.

ÍRD ÁT A SZABÁLYOKAT​


 

összetevők

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, A Q U A / W A T E R , L I M O N E N E , C O U M A R I N , LINALOOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, CITRAL, METHYL ANTHRANILATE, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, BENZYL ALCOHOL. (F.I.L. Z70011449/1)