TERMÉK INFORMÁCIÓK

CALVIN KLEIN
Defy Eau de Toilette

A bátorság kockázattal jár. Törj ki az elvárásokból. Győzd le a határaidat. És bármit, ami az utadban áll. Merj dacolni.

A Defy az élénkítő frissesség és erőteljes fás jegyek kontrasztja: egy Eau de Toilette azoknak férfiaknak, akik úgy feszegetik a saját határaikat, hogy közben felfedezik a bennük rejlő igazságokat és ellentéteket. Az illat az addiktív citrus, bergamot, és friss levendula abszolútum keveredésével nyit. Az illat szívjegyében található sztár összetevő, a vetiver olaj, - amit Haiti-ről felelősen szereznek be-, vibráló nyersséget és ellenállhatatlan textúrát biztosít az illatnak, amit gazdag, csábító ámbrás jegyek zárnak.

Illatcsalád: Fás – aromás
Illatjegyek:
Fej - bergamot olaj, mandarin olaj, cédrus levél olaj
Szív - levendula, zsálya olaj, viola jegyek
Alap - vetiver olaj, ábrás jegyek, pézsma

összetevők

Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Limonene, Linalool, Octocrylene, Coumarin, Citronellol, Alphaisomethyl Ionone, Citral, Alcohol,Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Geraniol, Cinnamal, BHT, Disodium EDTA, Ext. D&C Violet No. 2 (CI 60730), FD&C Yellow No. 6 (CI 15985), FD&C Blue No. 1 (CI 42090), FD&C Yellow No. 5 (CI 19140), D&C Red No. 33 (CI 17200).