TERMÉK INFORMÁCIÓK


AZ ILLAT

 

A Gucci Guilty Pour Homme parfüm fás illatú. Az ámbraillat felerősíti a Guilty Pour Homme parfüm sajátosságainak igazi eszenciáját.


AZ ÖSSZETEVŐK

 


#
#
#


A Gucci Guilty Pour Homme parfümje − a férfiasság új és intenzív képe − a francia lavandin abrialis könnyed, enyhe és modern aromás illatával és a felemelő sfumatrice citrom illatával indul, amelyek tökéletesen illenek a boróka intenzitásához. A Gucci Guilty Pour Homme igazi eszenciáját felerősíti a szívnél a spanyol szuhar erős ámbrajellege, kombinálva a narancsvirág virágos gazdagságával és egy leheletnyi fűszeres szerecsendióval. Végül az indonéz pacsuli titokzatos eleganciáját a száraz fa és pézsma hosszan tartó illata erősíti.

 A DIZÁJN

 


 Az új illat a Gucci Guilty jellegzetes körvonalú üvegébe van zárva. Az üveg teljesen metalizált, hogy tükrözze az illat intenzitását, a körvonal pedig sötét antracitba van öltöztetve.


A KAMPÁNY
#ForeverGuilty

 


összetevők

ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, PROPYLENE GLYCOL, AQUA/WATER/EAU, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, EUGENOL, CITRAL, GERANIOL.