TERMÉK INFORMÁCIÓKLe Beau Le Parfum


Amikor Jean Paul Gaultier megalkotta a tökéletes felsőtestű, új Le Beau Le Parfum férfi illatot, nem az volt a célja, hogy elfedje azt! Az ikonikus zöld színű konzervdobozból kilépve, egy arany szőlőlevél bőven elég ahhoz, hogy felöltöztesse legújabb tengerészét. Hát nem teszi még érzékibbé a kísértést? Fedezd fel a Le Beau Le Parfum új intenzív, mégis egyszerre friss és addiktív ámbrás-fás illatát.Az illat

Intenzív, függőséget okozó EDP, fás és ámbrás illatjegyekkel.


Minden függőség egy titkot rejt magában. Az intenzív, fás-ámbrás eau de parfum titka Gaultier kertjében rejlik. Az illat merészen ötvözi az erőteljes és férfias szantálfát, a tonkababot az érzéki ámbrával, valamint a zamatos gyömbér és ananász jegyeket. Meztelenre vetkőztet a vágyaid előtt.
A kísértés üvege


Amikor jól érzed magadat a bőrödben, mi lehet természetesebb, mint a meztelenség? Izmos test, férfias üveg. Mindössze egy arany szőlőlevél az illem kedvéért. A Le Beau Le Parfum illatüveg leplezetlen sziluettjében csak gyönyörködni lehet. Az illat intenzitását pedig az átlátszó zöld árnyalattól a lakozott feketéig terjedő árnyalatok érzékeltetik.

összetevők

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, COUMARIN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LINALOOL, CITRONELLOL, CITRAL, GERANIOL, CINNAMAL, CI 42090 (BLUE 1), FARNESOL, CI 14700 (RED 4), CI 19140 (YELLOW 5)