TERMÉK INFORMÁCIÓK

LUNA ROSSA CARBON ​
EAU DE TOILETTE

Luna Rossa Carbon illata erősebb a legrobusztusabb sziklánál, mégis a levegő frissességével egy olyan élmény szimbóluma, mely akkor jön el hozzád, mikor a legkevésbé számítanál rá.

A Prada Luna Rossa Carbon egy fougère, érzéki férfi illat: olaszországi bergamott zöld citrusos jegyeinek, a pacsuli ragyogó, fás jegyeinek és az ambroxán száraz, borostyános jegyeinek találkozása. Meglepő keveréke a citrusos és borsos jegyeknek, lágy és zöldellően friss, a nedves talaj és a szikla találkozásának érzete, melyek egy igazán erős férfi illatot alkotnak.​​A Luna Rossa illatokat az extrém vitorlás versenyek világa inspirálta. Tisztelgés az innováción keresztüli komoly teljesítmény előtt, magabiztos férfiak számára tervezve, akik minden helyzetben a tökéletesre törekednek. Melyik Luna Rossa illat lesz számodra a magabiztosság jelképe? Luna Rossa Eau de Toilette, Luna Rossa Carbon, Luna Rossa Sport vagy Luna Rossa Black? ​​​

összetevők

ALCOHOL DENAT., WATER, FRAGRANCE, LIMONENE, LINALOOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, COUMARIN, CITRONELLOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GERANIOL, CITRAL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2).