TERMÉK INFORMÁCIÓK

AZZARO
Pour Homme Eau De Toilette

Az olasz eleganciával és kifinomultsággal készített, alkotóját, Loris Azzarót visszatükröző könnyed illat élénk, erőteljes tartósságával a természetes érzékiséget és az ösztönös eleganciát kombinálja; az ikonikus „páfrányaromás, fás" megkülönböztető jegyei időtlen, karizmatikus férfiasságot biztosítanak viselői számára. Ez a kreáció kombinálja a ragyogást (citrusjegyek és csillagánizs), a csábítást (a „páfrány” akkord) és az időtlen férfiasságot (pacsuli, vetiver, szantálfa).

Az Azzaro Pour Homme Eau de Toilette a tiszta csábítás valódi illata. Tagadhatatlan kiegészítője és varázsa azoknak, akik az elegáns, karizmatikus stílust választják. Ez az illat tökéletes azoknak a férfiaknak, akik ragyognak, ha másokkal lépnek kapcsolatba, és sugározzák leplezetlen férfiasságukat. Az Azzaro Pour Homme Eau de Toilette erőteljes, érzéki arculatával tűnik ki, amely vonzza és leköti a nők figyelmét.

Illatcsalád: Fougere-Aromás-Fás

3 jegyből álló Eau de Toilette:
-Hajnalban: Csillagánizs
-Napközben: Levendula*
-Alkonyatkor: Vetiver

* A fenntartható fejlődés gyakorlatából származó összetevők.
Az Azzaro Parfums elkötelezett a felelősségteljes fejlődés mellett a partnereivel való együttműködés során, amely fenntartható luxushoz vezet. Givaudan partnerével együtt kiválasztott francia Levendula felelős forrásokból származik, garantálva a megfelelő jövedelmet a a termelők és a közösségek védelme mellett.

összetevők

ALCOHOL. PARFUM/FRAGRANCE. LIMONENE. LINALOOL. HEXYL CINNAMAL. CITRONELLOL. GERANIOL. BENZYL ALCOHOL. COUMARIN. CITRAL. EUGENOL. ALPHA-ISOMETHYL IONONE. CINNAMAL. BENZYL SALICYLATE. ANISE ALCOHOL. BENZYL BENZOATE [C0780H]