TERMÉK INFORMÁCIÓK

#

 

ALIVE

 


 

Ez a lehengerlő illat a végtelen életkedvet és a BOSS nő merészségét képviseli. Az új BOSS Alive Eau de Parfum Intense olyan hölgyeknek készült, akik nem félnek kockáztatni és kilépni a komfortzónájukból. Merész és mozgalmas életre bátorítja Önt.

 


#
#
#

 

Az átható málna a pozitív energiákért felel, az élénk vetiver feltűnő fás alapja pedig a BOSS hölgy magabiztosságát idézi. Az érzéki benzoe a magabiztosság és a nőiesség záloga, nem véletlen, hogy éppen ez fémjelzi az Eau de Parfum Intense új női illatát. Az üvegcsét aranydíszítés ékesíti, miközben az élénk málnaszín lakk a BOSS ALIVE hölgy szenvedélyes természetére hívja fel a figyelmet.

 


#

összetevők

ALCOHOL DENAT, PARFUM/FRAGRANCE,AQUA/WATER/,ETHYLHEXYL SALICYLATE,LIMONENE,COUMARIN,LINALOOL,HYDROXYCITRRONELLAL,BENZYL SALICYLATE,BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CITRONELLOL,ALPHA, ISOMETHYL IONONE, CITRAL, GERANIOL, EUGENOL, ALCOHOL, TRIS (TETRAMETHYLHYLHYDROXYPIPERIDINOL,CITRATE,ISOEUGENOL, BENZYL ALCOHOL,FARNESOL,CINNAMAL, BENZYL BENZOATE, RED 4(CI 14700),EXT, VIOLET 2 (CI 60730), RED 33 (CI 17200),YELLOW 5 (CI 19140)