TERMÉK INFORMÁCIÓK


MY WAY FLORAL
EAU DE PARFUM

 A Giorgio Armani bemutatja a MY WAY FLORAL EAU DE PARFUM illatot, mely egyszerre üde, ragyogó és igazán virágos. A MY WAY FLORAL az új találkozások felemelő érzését hozza el, melytől egész lelkünk virágba borul.

 


 

RAGYOGÓ, ÜDE VIRÁGOSSÁG

A MY WAY FLORAL elbűvölő fejjegyei közt az Olaszországból fenntartható forrásból származó zöld mandarin esszencia találkozik a tunéziai keserűnarancs olajjal, melyek együttese igazán friss, üde és természetes ragyogást kölcsönöz a MY WAY FLORAL illatnak. A MY WAY FLORAL szívjegyei közt megjelennek a MY WAY ikonikus ragyogását közvetítő hófehér virágok is. Az illat alapjában egy új, virágos érzékiséget idéz fel a neroli és a vanília bourbon különleges, innovatív eljárással kinyert közös együttese.

#
#
#

 

zöld mandarin & narancsvirág

 

tubarózsa & neroli

 

vanília & fehér pézsma

 

EGY ILLAT A JÖVŐ SZÁMÁRA

Az illat összetételében Giorgio Armani előnyben részesíti a természetes, felelős forrásból származó összetevők használatát, hogy biztosítsa a fenntarthatóságot, és támogassa a helyi közösségeket a tisztességes kereskedelem alapelvein nyugvó, helyi civil szervezetekkel közös programjain keresztül. A MY WAY FLORAL illatban megjelenő prémium Bourbon vanília előállítási folyamata része a helyi civil szervezettel, a Fanamby-val közös, inkluzív beszerzési programnak, melynek fő prioritása a helyi életszínvonal javítása, illetve a vanília felelős forrásból való beszerzése.

összetevők

Alcohol, Parfum / Fragrance, Aqua / Water, Linalool, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Hydroxycitronellal, Limonene, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Methyl Anthranilate, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Citronellol, Eugenol, Citral, Alpha-Isomethyl Ionone, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Isoeugenol, Cinnamal, Benzyl Benzoate, Ci 17200 / Red 33, Ci 60730 / Ext. Violet 2