TERMÉK INFORMÁCIÓK

SHISEIDO
GINZA Eau de Parfum

Ginza Eau de parfum az új női illat, amely kiemeli a nőiesség legvibrálóbb és legerőteljesebb oldalát.

Egy virágcsokor fás jegyekkel, a tökéletes egyensúly az erő és a nőiesség között. A virágos jegyek természetes eleganciája a fenséges fás jegyek intenzitásával kombinálva teremti meg ezt a tökéletes egyensúlyt.

A virágcsokor szívében a jázmin felfedi legpompásabb oldalát. A magnólia és a japán orchidea szirmai csatlakoznak a tánchoz, végül a hinoki fa mélyíti az illat karakterét. Egyszerre erős és lágy a japán ciprus illatával, amely felerősíti a pacsuli intenzív és a szantálfa mély illatát.
A bőrön ez a fás virágos illat éppen annyira nőies, mint amennyire vibráló, határozottan egyedi. A fejjegyben gránátalma és rózsabors, a szívjegyben jázmin, japán orchidea, magnólia és frézia, az alapjegyben hinoki fa, szantálfa és pacsuli található.

Permetezze a parfümöt a pulzus pontokra, a csuklóra, a fül mögé és a nyakra. Hogy még hosszabban élvezhesse az illat intenzitását, kombinálja a Ginza testápolási termékeivel, a tusfürdővel, a testápolóval és a dezodorral.

összetevők

INGREDIENTS:ALCOHOLï½¥FRAGRANCE (PARFUM)ï½¥WATER(AQUA/EAU)ï½¥BENZYL SALICYLATEï½¥LIMONENEï½¥LINALOOLï½¥BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANEï½¥ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATEï½¥ALPHA-ISOMETHYL IONONEï½¥CITRONELLOLï½¥COUMARINï½¥BHTï½¥CINNAMYL ALCOHOLï½¥FARNESOLï½¥CITRALï½¥GERANIOLï½¥BENZYL BENZOATEï½¥EUGENOLï½¥RED 4 (CI 14700)ï½¥EXT. VIOLET 2 (CI 60730)ï½¥YELLOW 5 (CI 19140)ï½¥