TERMÉK INFORMÁCIÓK

#

 

GUCCI FLORA
GORGEOUS GARDENIA

A Gucci Flora Gorgeous Gardenia illatot beszippantva mindenki előtt kitárul az öröm fantáziabirodalmának kapuja. Az új, pazar illatú, egyszerre virágos és enyhén édes Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum új hirdetőkampányában virágok és selymes állatkák játsszák a főszerepet. Jellegzetes, virágos illat, kifejezetten a szabad szellemű, az életet pozitív energiával megtöltő nőknek.

 

 


A KAMPÁNY

 

A #VirágosFantázia elnevezésű kampány során egy cukorrózsaszín birodalomban találjuk magunkat, amelyet a japán animék hangulata ihletett, és át- meg átjárják a mindenhol jelen lévő popkulturális utalások. „Az ihletadónk Miley Cyrus volt: az ő művészi szellemiségében egyszerre van jelen a rock 'n' roll és az eklektikus ízlés… Hiszen hogyan jelenthetné ki bárki is, hogy valaki, akinek a rock 'n' roll az élete, nem lehet jelen egy virágillatú birodalomban, és ne lehetne a virágok világának királynője?” Alessandro Michele.

 

 

AZ ÚJ EAU DE PARFUM

 

A Gucci Flora Gorgeous Gardenia új Eau de Parfummel jelentkezik, amely nagyobb koncentrációban éri el az eredeti Eau de Toilette hatását. Az új, karcsú üvegcse lakkrózsaszínben pompázik, és jellegzetes virágos minta díszíti: ilyen lett Alessandro Michele eredeti elképzelésének újragondolt változata.

 

 

AZ ILLAT

Az öröm csodásan finom illatát a gardénia fejezi ki, amelyben elkeveredik a napsárga jázmin illóolajból kinyert illata, a körtefa virágának vidám akkordjai, valamint a barna cukor édeskés jegyei.
 

INDULJ FELFEDEZŐ ÚTRA MILEY-VAL

 

2022-ben a Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum illat a GLAMOUR GLAMMIES BEAUTY AWARDS eseményén elnyerte a Legjobb női illat luxus kategória címet, és a Marie Claire Awards eseményen pedig elnyerte a A legjobb szelektív női parfüm kategória zsűri díj nyertese díjat.

Repülj el egy öröm által táplált fantázia földre az új Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum illattal!

A napfényes és vidám virágok örömmel töltik meg az illatot, melyben a fehér gardénia, körtevirág akkord és spanyol jázmin esszenciája barna cukor és pacsuli illatjegyekkel keveredik, mely az illatnak addiktív és egyedi jelleget kölcsönöz.

Az új illatot a #FloraFantasy kampány kíséri, melynek arca a zenei világban sok szempontból úttörőként emlegetett művész és dalszerző, Miley Cyrus. Generációjának megtestesítőjeként Miley Cyrus az önkifejezés fontosságát, az optimizmust és a hitelességet képviseli. A virágokkal és bolyhos bundájú állatokkal teli lenyűgöző, japán anime által ihletett fantáziavilágban a Gucci Flora Gorgeous Gardenia a vidámság kifejeződése, egy jellegzetes virágos illat azoknak, akiknek lelke szabadon szárnyal.

2022-ben a Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum illat a GLAMOUR GLAMMIES BEAUTY AWARDS eseményén elnyerte a Legjobb női illat luxus kategória címet, és a Marie Claire Awards eseményen pedig elnyerte a A legjobb szelektív női parfüm kategória zsűri díj nyertese díjat.

Illatcsalád: virágos
Illatjegyek:
Fejjegy: körtevirág
Szívjegy: fehér gardénia, jázmin
Alapjegy: barna cukor, pacsuli

összetevők

ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, BENZYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, COUMARIN, LINALOOL, FARNESOL, BENZYL BENZOATE, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL.