TERMÉK INFORMÁCIÓK

#

 

GUCCI FLORA
GORGEOUS GARDENIA

A Gucci Flora Gorgeous Gardenia illatot beszippantva mindenki előtt kitárul az öröm fantáziabirodalmának kapuja. Az új, pazar illatú, egyszerre virágos és enyhén édes Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum új hirdetőkampányában virágok és selymes állatkák játsszák a főszerepet. Jellegzetes, virágos illat, kifejezetten a szabad szellemű, az életet pozitív energiával megtöltő nőknek.

 

 


A KAMPÁNY

 

A #VirágosFantázia elnevezésű kampány során egy cukorrózsaszín birodalomban találjuk magunkat, amelyet a japán animék hangulata ihletett, és át- meg átjárják a mindenhol jelen lévő popkulturális utalások. „Az ihletadónk Miley Cyrus volt: az ő művészi szellemiségében egyszerre van jelen a rock 'n' roll és az eklektikus ízlés… Hiszen hogyan jelenthetné ki bárki is, hogy valaki, akinek a rock 'n' roll az élete, nem lehet jelen egy virágillatú birodalomban, és ne lehetne a virágok világának királynője?” Alessandro Michele.

 

 

AZ ÚJ EAU DE PARFUM

 

A Gucci Flora Gorgeous Gardenia új Eau de Parfummel jelentkezik, amely nagyobb koncentrációban éri el az eredeti Eau de Toilette hatását. Az új, karcsú üvegcse lakkrózsaszínben pompázik, és jellegzetes virágos minta díszíti: ilyen lett Alessandro Michele eredeti elképzelésének újragondolt változata.

 

 

AZ ILLAT

Az öröm csodásan finom illatát a gardénia fejezi ki, amelyben elkeveredik a napsárga jázmin illóolajból kinyert illata, a körtefa virágának vidám akkordjai, valamint a barna cukor édeskés jegyei.
 

INDULJ FELFEDEZŐ ÚTRA MILEY-VAL

 

összetevők

ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, BENZYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, COUMARIN, LINALOOL, FARNESOL, BENZYL BENZOATE, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL.