TERMÉK INFORMÁCIÓK

GUCCI GUILTY POUR FEMME EAU DE TOILETTE

Bemutatkozik a Gucci Guilty Eau de Toilette pour Femme üvegcséjének Alessandro Michele kreatív víziója alapján újragondolt dizájnja és csomagolása. A szabadságot az önkifejezésben és szerelemben kereső nők által ihletett új üvegcse az ellenkező nem illatának sziluettjét tükrözi vissza, az általuk képviselt nő és a férfi egyenlőségét szimbolizálva.


A FORMATERVEZÉS


A nőiesség új szimbóluma a népszerű Gucci Guilty üvegcséjének magas, karcsú formatervezésében tükröződik, mostantól fémes rozéarany árnyalatban. Az illat fekete dobozba csomagolt, melyet rozéarany logó díszít, a márka különleges egymásba kapcsolódó G betűivel.

A Gucci Guilty Pour Homme egy karakteres, fűszeres illat, mely csábításra hív. A fejjegyet felpezsdítik a szenvedélyes olasz citrusfélék, a mandarin megfűszerezve egy kis pikáns rózsaszín borssal. A szívjegyben a levendula frissessége keveredik a kardamommal, narancsvirággal és a neroli olajkivonattal. Az alapjegyben a pacsuli, a cédrusfa, a szantálfa egzotikus egyvelege határozza meg az illat férfias karakterét.​

AZ ILLAT

A jellegzetes ámbrás virágillatú Gucci Guilty Eau de Toilette pour Femme akkordjait a lila virágszirmok könnyű frissessége és a citrus ragyogása jellemzi, míg alapjegyét gazdag és érzéki ámbrás jegyek, illetve pacsuli alkotják.

A KAMPÁNY

A Gucci Guilty kampány főszereplői, Lana Del Rey és Jared Leto, egy különös környezetben találkoznak: a motelben. A töretlenül szabad szellemek együtt dacolnak a világgal, elbűvölő eltökéltségük a Gucci Guilty Eau de Toilette pour Femme és az Eau de Toilette pour Homme illatának egységében tükröződik, mely egyenlő partnerként állítja egymás mellé őket.