TERMÉK INFORMÁCIÓK

 

LA VIE EST BELLE EAU DE PARFUM
A BOLDOGSÁG IKONIKUS ILLATA

A Lancôme La vie est belle illata 2022 szeptemberében még fenntarthatóbb módon újul meg és már újratölthető változatban is elérhető! Sajnos nem tudjuk befolyásolni, hogy melyik változatot kapja, de garantáljuk, hogy ugyanazt az addiktív illatot kapja írisz, vanília és pacsuli jegyekkel. Amennyiben az újratölthető változatot részesíti előnyben, látogasson el üzletünkbe.

#
#
#

 

NEMES ÍRISZ

 

RAGYOGÓ PACSULI

 

GOURMAND VANÍLIA

 

 

A BOLDOGSÁG MEGTESTESÜLÉSE

A La vie est belle Eau de Parfum az első ínyenc írisz illat, amelyet a három leghíresebb francia parfümőr alkotott meg kizárólag a Lancôme márka számára. A hosszan tartó illat a nemes írisz, az energikus pacsuli és az addiktív vanília akkordjainak tökéletes egyensúlyával a boldogság egyedülálló illatát képviseli.

 

 

MOST ÚJRATÖLTHETŐ VÁLTOZATBAN IS
Egyetlen egyszerű gesztus, egy lépés a boldogabb holnap felé: töltse újra az üveget, újra és újra. Az illat újraalkotott palackja a fenntartható luxus jegyében készült. Ugyanaz a kristálymosoly, amely most 13%-kal kevesebb üveg felhasználásával készül*. Ugyanaz az ikonikus dizájn, azonban újratölthető és újrahasznosítható formában.

Az utántöltő használatával akár*:
50%-KAL KEVESEBB ÜVEG
46%-KAL KEVESEBB KARTON és
46%-KAL KEVESEBB MŰANYAG felhasználására van szükség.

(*Összehasonlítás: 1 db 50 ml-es palack + 1 db 100 ml-es utántöltő a 3 db klasszikus 50 ml-es palackhoz képest.)

 

 

FENNTARTHATÓ ÖSSZETEVŐKKEL

Ugyanaz az illat, ugyanazok az összetevők, melyek azonban most már fenntartható forrásból származnak. Az ikonikus írisz (Iris Pallida), amely fenntartható franciaországi forrásokból származik, és a pacsuli, amelyet Balin fenntartható módon termesztenek, a fenntartható luxus felé mozdítják el az illatot.

 

A BOLDOGSÁG ÚJ FEJEZETEösszetevők

285900

Alcohol, Parfum / Fragrance , Aqua / Water , Limonene , Benzyl Salicylate , Linalool , Bumetrizole , Methyl Anthranilate, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate , Ethylhexyl Methoxycinnamate , Butyl Methoxydibenzoylmethane , Benzotriazol