TERMÉK INFORMÁCIÓKPrada Paradoxe Eau de Parfum
a Prada új, ikonikus illata.

A PARADOXE NŐ, AKIT LEHETETLEN BEKORLÁTOZNI


A Paradoxe Eau de Parfum a Prada új illata, a Prada nőiesség minden formájának alapvető kifejezője. A Paradoxe az ellentmondások váratlan párosítását mutatja meg, ezáltal hangot adva a nők sokrétű önkifejezésének és a felszabadultságuknak, amely abból fakad, hogy soha nem vagyunk ugyanolyanok, ám mégis lehetünk mindig önmagunk.

#
#

AZ IDŐTLEN VIRÁGCSOKOR AVANTGÁRD JEGYEI


Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu és Antoine Maisondieu mesterparfümőrök Miuccia Pradával és Raf Simons-szal együttműködve arra törekedtek, hogy összeegyeztessék az időtlenséget és az avantgárdot, a természetet és az innovációt.

A Prada átfogja ikonikus összetevőinek valamennyi paradoxonját, ezáltal új illatélményeket tár fel.

Újra felfedezi a frissességet az első, kifejezetten a PRADA számára készült neroli bimbókivonat segítségével, amely a virág ropogós és friss dimenzióját ragadja meg.

Újra megmutatja az érzékiséget az Ambrofix™ használatával, amely élénk melegséget áraszt. A cukornádból származó, természetes biológiai úton átalakított borostyán 100-szor kevesebb mezőgazdasági területet igényel, mint a hagyományos növény.

Újra feltárja az intenzitást a Serenolide™, e forradalmi és megújuló pézsma molekula révén. A világ egyik leginkább diffúz pézsma molekulája intenzív, mégis finom és kellemes illatnyomot képez már az első pillanattól kezdve.AZ ÚJRA FELFEDEZETT IKONIKUS HÁROMSZÖG


A Prada jegyeit magába foglaló Prada Paradoxe Eau de Parfum újratölthető üvege mutatja meg a márka legikonikusabb kódját. Megdöntött, mégis erőteljesen stabil, mozgásban lévő, mégis határozott – az üveg egy esztétikus, a talpától a kupakjáig optimistán felfelé ívelő derékszöget alkot. Az üveg háromszög formáját lekerekített szögek lágyítják, miközben az illat finom korallrózsaszín színe kontrasztot alkot a mélyfekete kupakkal és a Prada logóval. A nőies és mégis formabontó – és azonnal felismerhető – üveg tetején egy arany pumpa található, amely a koromfekete kupakra nyomtatott arany logót tükrözi.

#
#

EGY NAGYSZERŰ ÜVEG, AMELY MINDVÉGIG VELED TART


A Prada Paradoxe Eau de Parfum üvegeit úgy tervezték, hogy a lehető legkisebb súlyuk legyen és a legkevesebb üveg felhasználásával készüljenek, míg a dobozok FSC™ MIX tanúsítvánnyal rendelkeznek, így fenntarthatóbb papír- és kartonhasználatot biztosítanak.

A Prada Paradoxe teljes termékcsaládja újratölthető, így jelentős mennyiségű csomagolóanyag takarítható meg. Egy 50 ml-es Paradoxe üveg és egy 100 ml-es utántöltő segítségével akár 40%-kal kevesebb anyagot használunk fel, mint három 50 ml-es üveg esetében. Ez 29%-kal kevesebb üveg, 67%-kal kevesebb fém, 46%-kal kevesebb műanyag és 39%-kal kevesebb karton felhasználását jelenti.

 

INSPIRÁLÓDJ A PARADOXE ILLATOT MEGTESTESÍTŐ MÚZSÁVAL FEDEZD FEL A BENNED MEGTALÁLHATÓ PARADOXONOK VILÁGÁT 

EMMA WATSON, az új Prada nagykövet, aki a Paradoxe kampány rendezőjeként és főszereplőjeként tökéletesen mutatja be a Prada nőt. Ő több mint egy múzsa; egyszerre modern és nőies, hiteles és szabad. A nők sokszínűségét határok nélkül ünneplő ikon.

összetevők

ALCOHOL • FRAGRANCE / PARFUM • WATER / AQUA • METHYL ANTHRANILATE • ETHYLHEXYL SALICYLATE • BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE • TRIS (TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) • CITRATE • RED 33 / CI 17200