TERMÉK INFORMÁCIÓK

A Chloé Eau de Parfum Naturelle ellenállhatatlan, virágillatú női parfümcsoda, amely a természet spontán erejét a Chloé-hölgyekre jellemző szabad szellemmel egyesíti.

Egy ilyen lány erőlködés nélkül elegáns, hiteles és tudatos; harmóniában él természetes közegével, amely bármikor felvidítja és inspirálja.

100%-BAN TERMÉSZETES EREDETŰ ÉS NÖVÉNYI ALAPÚ, ETIKUSAN KÉSZÜLT PARFÜM
A 100%-ban természetes eredetű, növényi alapú, természetes eredetű alkohollal és vízzel készült, vegyszermentes Eau de Parfum egész napra virágillatú frissességbe borít. Minden összetevőt etikus úton állítottunk elő; a fás rózsaillat lágy suttogásként idézi meg a természet derűjét, amely megnyugtatja és felrázza a lelket

#
#
#

VADONATÚJ TERMÉSZETES ILLAT
Egy természetes parfüm, amely kifejezi a természettel harmóniában élő Chloé-hölgyek spontaneitását és erejét. A friss, fás és virágos illatú, etikusan előállított parfümben egyszerre van jelen a fenntarthatóság eszméje és a luxus.

 

FENNTARTHATÓBB KIALAKÍTÁS

 


#
#
#

A Maison-féle legendás sálas blúz ihlette, időtlen formavilágú üvegcse 25%-ban újrahasznosított anyagokból készült, és kézzel megkötött, természetes zöld szalag díszíti


összetevők

ALCOHOL DENAT., AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, EUGENOL, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL, GERANIOL, CITRONELLOL, FARNESOL, BENZYL ALCOHOL.