background image
Üzletkereső

A Clinique márka világszerte ismert 100%-ban illatmentes termékeiről, melyeket allergiateszttel vizsgálnak, így a legérzékenyebb bőrre is biztonságosak. Az 1968-ban alapított Clinique az első, bőrgyógyászok által létrehozott presztízs márka a világon. Termékei könnyen használhatók, biztonságosak és rendkívül hatékonyak. A Clinique gondoskodik a bőrápolásról bármely életszakaszban. Minden bőrtípus, minden korosztály megtalálja a számára tökéletes termékeket, melyekkel a bőr szép és egészséges marad.

Clinique - Bőrgyógyászok által fejlesztett bőrápoló termékek

Bőrápolás

Bőrgyógyászok által fejlesztett bőrápoló termékek. Minden bőrtípusra, minden bőrproblémára.
Egyszerű. Biztonságos. Hatásos.

Clinique - Smink

Smink

A Clinique formulái nem csupán elfedik a bőrproblémákat, de javítják is a bőr állapotát. Bőrtökéletesítő alapozók, szempillaspirálok a természetestől a drámai hatásig, gyönyörű rúzsok bőrbarát összetevőkkel.

Clinique - Clinical Serum Foundation SPF 20

Even Better Clinical Serum
Foundation SPF 20 Alapozó

Bőrápolás a Te árnyalatodban! Bőrtökéletesítő alapozó 3 szérum technológiával. Minden egyes használattal javítja a bőr állapotát.

Clinique - Moisture Surge™

Moisture Surge™ 100H
Auto-Replenishing Hydrator
Hidratáló

A Clinique vezető hidratálója. Frissítő, olajmentes, krémzselé állagú hidratáló aloe bio-ferment technológiával. Akár 100 órán keresztül hidratál, feltölti a bőrt.

Smart termékcsalád bemutató videó