background image
Üzletkereső

LA VIE EST BELLE A BOLDOGSÁG IKONIKUS ILLATA

A La vie est belle immár 2012 óta a boldogság és a szabadság szimbóluma. Azt jelképezi, hogy van választásunk. Élhetünk szabadon, kedvünk szerint, és megtölthetjük életünket szépséggel.

A boldogság keresését jelenti. Ez a boldogság nem csak a mienk, meg is oszthatjuk azt a többiekkel. Az illat a szabad szellemű és a telt szívű nőiesség lényegét ragadja meg.

La Vie Est Belle

Az írisz a parfümipar egyik legdrágább és legritkább összetevője. Dominique Ropion parfümőr, a La vie est belle megalkotója volt az első, aki az illatban az ínyenc íriszt fehér virágokkal és vaníliával kombinálta.

La Vie Est Belle

A La vie est belle termékcsalád nagykövete, Julia Roberts tökéletesen képviseli az első női gourmand írisz illatot, és sugárzik belőle az őszinte életöröm érzése, amely még egy jégből faragott szívet is megolvasztana.

La Vie Est Belle

A kristálymosollyal díszített üveg egy eredeti, még 1949-ből származó formaterv alapján született meg. A szürke gyöngyorganza masni az üveg nyakán két szárnyat szimbolizál, amelyek a választás szabadságát reprezentálják.

AJÁNDÉK VÁSÁRLÁS MELLÉ

La Vie Est Belle

Vásárolj bármilyen La Vie Est Belle illatot legalább 50 ml-es kiszerelésben, és megajándékozunk egy 2 db luxusminiatűrt tartalmazó Lancôme ajándékszettel.*

*Az ajánlat október 11-től a készlet erejéig érvényes az üzletekben és online. Más ajánlattal nem összevonható.

LA VIE EST BELLE BLANCHE ÚJ EAU DE PARFUM

La Vie Est Belle

Bemutatjuk a boldogság legújabb fejezetét, a La vie est belle Eau de Parfum Blanche illatot, amely az öröm és boldogság megállíthatatlan robbanásaként úgy sodor magával bennünket, mint a felkelő nap fénye. Mint amikor igazán tiszta, ragyogó és boldog percekkel teli reggelre ébredünk. A La vie est belle termékcsalád új, limitált kiadású illata magában hordozza az ikonikus parfüm jellegzetes ínyenc alapját, melyet a pézsma frissességet, érzékiséget és tisztaságot kölcsönző tónusai egészítenek ki.

FEDEZD FEL A LA VIE EST BELLE ILLATOKAT

LANCÔME

LANCÔME
LA VIE EST BELLE EDP
22 100 Ft

HOZZÁAD A KOSÁRHOZ
ÍZLETES ÍRISZ

La vie est belle Eau de Parfum – ikonikus illat az írisz, a körte, a fekete ribizli és a pacsuli tónusaival. Virágos és gourmand illat.

LANCÔME

LANCÔME
L'EAU DE PARFUM BLANCHE
30 900 Ft

HOZZÁAD A KOSÁRHOZ
FRISS PÉZSMA

Új La vie est belle Blanche illat – az ikonikus Eau de Parfum gourmand alapjegyei pézsmával, rózsaborssal és bergamottal kiegészítve.

LANCÔME

LANCÔME
LA VIE EST BELLE SOLEIL
CRISTAL EAU DE PARFUM
35 500 Ft

HOZZÁAD A KOSÁRHOZ
NAPSUGARAS ÍRISZ

Gyümölcsös és ragyogó La vie est belle Soleil Cristal – a mandarin pezsdítő tónusaival, ylang-ylang virággal és a vanília fuvallatával.

LANCÔME

LANCÔME
LA VIE EST BELLE INTENSÉMENT
33 110 Ft
47 300 Ft

HOZZÁAD A KOSÁRHOZ
VÖRÖS VANÍLIA

Intenzív és addiktív La vie est belle Inténsement – piros írisz, vörös vanília, jázmin és szantálfa csábító kompozíciója.

LANCÔME

LANCÔME
LA VIE EST BELLE EN ROSE
25 300 Ft

HOZZÁAD A KOSÁRHOZ
ADDIKTÍV BAZSARÓZSA

La vie est belle En Rose – virágos és friss Eau de Toilette, piros gyümölcsök és az addiktív bazsarózsa, pacsuli és rózsa akkordjaival.