background image
Üzletkereső

Alien Goddes az új Eau de Parfum

Hozd létre a rendkívülit!

FELFEDEZEM

AZ OPTIMIZMUS NAGYKÖVETE

Abban az időben, amikor az emberek fényt keresnek a sötétségben, egy napistennő előkészíti az utat egy csodás, de igaz sors felé.

A misztikus nőiesség megtestesítőjeként, egy újkori jóslatként egy jobb világ egyetemes üzenetét hordozza magában: a természettel összekapcsolódva, spirituálisan fogékony, rugalmas, kreatív és nagylelkű, rendkívüli dolgokat teremt.

Elhozza éltető erejét és szépségét egy kopár bolygóra aranyvirágával, mint egy gyógyító ajándékot a világnak és egyetemes felhívást minden nő számára.

Ez a múzsa egy Istennő.

Egy Idegen Istennő.


 

EGY IZZÓ ÉS NAGYLELKŰ ÖLELÉS


A virágos orientális fás Eau de Parfum a legragyogóbb összetevőkkel árnyalt nyomot hagyja maga után, melyek 3 kinyilatkoztatással kápráztatják el érzékeidet.

EGY NAPOS VIRÁGCSOKOR

PEZSGŐ OLASZ BERGAMOTT ESSZENCIA

KÁPRÁZTATÓ SPANYOL JÁZMIN SZUPERINFÚZIÓ

FENNTARTHATÓ BOURBON VANÍLIA PRÉMIUM INFÚZIÓ


 

EGY NŐIES TALIZMÁN MEGSZÜLETÉSE


Nézd meg a savoir-faire videónkat és leplezd le a Mugler ikonikus üvegeinek készítési titkait.

EGY RENDKÍVÜLI MODERN MUGLER MÚZSA

Willow Smith a nőiesség új hullámának igazi megtestesítője, erős, tehetséges, spirituális és a körülötte lévő világgal kapcsolatban álló, modern múzsa.

A kibővítet nőiesség megtestesítője, kihívás a társadalmi normák és nemi normák ellen, és kétségtelenül a Mugler Alien Goddess illat földi megtestesülése.

Hozd létre a rendkívülit!

ERŐSÍTSD ISTENI HATALMAD ÉS HOZD LÉTRE A RENDKÍVÜLIT A TELJES ALIEN TERMÉKCSALÁDDAL!

EGY ÉRTÉKES TALIZMÁN AZ ÖRÖKKÉVALÓSÁGIG

Töltsd újra az Alien Goddess üveged bárhol, bármikor az utántöltő üveggel, melynek segítségével az Eau de Parfum-ödet közvetlenül töltheted a talizmánodba, akár az örökkévalóságig.