background image
Üzletkereső

Tartós környezetbarát illatok

Alien Goddess

Fedezd fel az isteni illatot: az Alien Goddess parfümöt

Készen állsz valami rendkívülire? A MUGLER bemutatta eddigi legizgalmasabb és legharmonikusabb női illatát: az Alien Goddess parfümöt. Az érzékien virágos, keleti Eau de Parfum intenzív ragyogását a sziporkázó olasz bergamott adja, amelyet a kókuszdió gyengéd jegyei kísérnek, végezetül pedig a nyugtató bourbon vanília lép színre. Az ikonikus Alien termékcsalád lenyűgöző, új tagjával a MUGLER folytatja azon törekvését, hogy a fenntartható luxust mindenki számára elérhetővé tegye. Míg a fenséges illat felelősségteljesen beszerzett összetevők felhasználásával jött létre, a környezetbarát újratölthető üveg azt is lehetővé teszi, hogy az Alien Goddess viselői időtlenül élvezhessék az illatot, miközben kíméletesebbek a bolygóval.

Group Mugler

Időtlen illat

A MUGLER parfümös üvegek magával ragadó kreativitása nem ismer határokat, legyen szó akár az Alien Goddess lenyűgöző, napfény ihlette talizmánjáról, vagy az Angel többágú csillagáról. Mivel 1992 óta a fenntartható luxus úttörői vagyunk, soha nem kell megválnod kedvenc MUGLER-üvegedtől, és nem kell lemondanod kedvenc illatodról, mivel mindegyik üveg újratölthető otthon.

Az egyedülálló utántöltő rendszer használatával az Alien Goddess parfümöt időtlenül élvezheted, és 67%-kal csökkentheted a műanyag, 53%-kal az üveg, 32%-kal a papír és 9%-kal a fém felhasznált mennyiségét. *

*30 ml üveges parfüm + 100 ml utántöltő használatával a 4 x 30 ml üveges parfüm helyett

Töltsd fel az üveged: otthon vagy az üzletben

Adj második (vagy harmadik vagy negyedik) esélyt a gyönyörű MUGLER üvegednek. Rendeld az utántöltőt egyenesen az otthonodba!

Refillable Mugler

Hogyan csináljam? Újratöltés otthon

1. lépés: Rendeld meg online az utántöltőt, amelyet aztán az ajtódig szállítanak
2. lépés: Vedd le az utántöltő kupakját és készítsd elő a dobozban található tölcsért.
3. lépés: Amikor készen áll az utántöltő, vedd le a parfümös üveg kupakját, és távolítsd el a szórófejet
4. lépés: Helyezd vissza a szórófejet, és tedd vissza a kupakot