background image
Üzletkereső

ALAPÍTVA 1828-BAN PÁRIZSBAN

A TÖRTÉNET, AMELY A KREATÍV BÁTORSÁGRÓL ÉS A TOVÁBBADÁSRÓL SZÓL

A Guerlain 1828 óta szüntelenül kutatja, újítja és tökéletesíti illatkreációit, bőrápoló és smink termékeit, köszönhetően az ikonikus kreációk merész, időtlen szakértelmű alkotóinak.

Mindezt a Természet és a Művészet ihlette, és a Szépség Kultúrája tette rá kézjegyét. A Guerlain, a Szépség holisztikus felfogásának hírnöke, alapítása óta kreatív bátorsággal és innovációval tűnik ki.

NŐI ILLATOK

NŐI ILLATOK

FÉRFI ILLATOK

FÉRFI ILLATOK

SMINK

SMINK

BŐRÁPOPOLÁS

BŐRÁPOPOLÁS

A SZÉPSÉG NEVÉBEN

A természet már 1828 inspirál minket, és tizenöt éve a védelmét helyeztük munkánk középpontjába.

A Guerlain-ház elkötelezett e felbecsülhetetlen örökség megőrzése mellett, ahogy amellett is, hogy a természet csodáit, a Méhvel mint őrszemével, továbbadja a következő generációknak.

2007-ben ezt az úttörő vállalást A Szépség Nevében hivatalossá tette. A Guerlain történelmi szimbóluma, a Méh által vezérelve határozott lépéseket tesz világszerte a biodiverzitás, a fenntartható innovációk, a klímavédelem és a pozitív társadalmi hatás érdekében. "A Szépség Nevében" elkötelezettségének tizenötödik évfordulója alkalmából az eltökélten jövőorientált Guerlain-ház újból megerősíti elhatározását, hogy a luxus és a fenntartható fejlődés nemes szövetségét még magasabb szintre emelje.